?İSO Kurumlar için önemli?

?İSO Kurumlar için önemli?
ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) AdanaŞubesi Eğitim ve Arge Komisyon Başkanı Erman Türkkan, İSO belgesinin ve kalitenin kurumlar...



ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) AdanaŞubesi Eğitim ve Arge Komisyon Başkanı Erman Türkkan, İSO belgesinin ve kalitenin kurumlar için önemli olduğunu söyledi.

TÜMSİAD AB Haftası Etkinlikleri çerçevesinde yapılan programda,?İşletmelerde Kalite Sertifikasyonu ve Belgelendirme? konusunu ele alındı. Seminere konuşmacı olarak katılan TÜMSİAD Adana Şubesi Eğitim ve Arge Komisyon Başkanı Erman Türkkan, KuruluşlarınİSO belgeleriyle ilgili alt yapı çalışmalarını ayrıntılarıyla anlattı.

Türkan, bir kuruluşta yeterli bir kalite güvence sisteminin oluşturulması oldukça kapsamlı ve titiz bir çalışmayı gerektiğini belirtti. Türkkan, ?İSO, işletmenin koşullarına uygun bir Kalite Güvence Sistemi geliştirilmesinde veya bir başka organizasyonunu kalite güvence sisteminin değerlendirilmesinde esas olarak kullanılabilecek bir modeldir. Bu modele uygunluk ise bir işletme için birçok endüstrileşmiş ülkede kabul edilmiş olan uluslar arası bir standarda uygun bir kalite güvence sistemine sahip olmak anlamına gelir? dedi.

Seminere, TÜMSİAD Adana Şubesi Başkanı Deniz Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri, Komisyon Başkanları, üyeler ve işadamları katıldı. Toplantısonunda Başkan Köse, üyelerini aydınlatan Türkkan?a ve katılımcılara teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.