İslam Konferansı'nda sürpriz teklif!

İslam Konferansı'nda sürpriz teklif!
 Milli Takım'daki teknik direktörlük görevini 2010 Dünya Kupası Elemeleri'nin ardından bırakan Fatih Terim'e Avrupa kulüplerinden sonra sürpriz bir...

 

Milli Takım'daki teknik direktörlük görevini 2010 Dünya Kupası Elemeleri'nin ardından bırakan Fatih Terim'e Avrupa kulüplerinden sonra sürpriz bir teklif de Asya'dan geldi.

Endonezya'nın iki önde gelen siyasetçisi İstanbul'a gelip Fatih Terim'den ülke futbolunun başına geçmesini istedi.

İSLAM KONFERANSI'NDA TEKLİF
Temmuz ayında gündeme gelen konuda son gelişme bu ay yaşandı. Detiksport'un haberine göre geçen hafta İslam Konferansı Teşkilatı toplantısı için İstanbul'a gelen D8 Genel Sekreteri Dipo Alam ve Endonezya Ekonomi Bakanı Hatta Rajasa, deneyimli teknik adamla bir araya gelerek milli takımlarının başına geçmesi konusunda  teklifte bulundular.

TEK İSİM TERİM
Dipo Alam, ülkesine gönderdiği açıklamada, "Ülkemiz futbolunu doğru şekilde organize edecek ve dünyada söz sahibi hale getirecek tek ismin Fatih Terim olduğu konusunda görüş birliği içerisindeyiz." dedi.

ÇOK SAYIDA TEKLİF VAR
İstanbul'daki görüşmede Terim'in Endonezya yetkililerine son derece sıcak davrandığını belirten Detiksport, "Ancak Fatih Terim, çok sayıda teklif aldığından düşünmek için süre istedi. Endonezya futbolu hakkında inanılmaz derecede ayrıntılı bilgilere sahip olması herkesi çok etkiledi. Son olarak gelen birçok teklife karşın Endonezya'nın projesinden çok etkilendiğini söyledi. Endonezyalı yetkililer heyecanla Terim'den olumlu bir cevap bekliyorlar" yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.