İngiltere’nin FETÖ’yü Aklama Raporu...

İngiltere’nin FETÖ’yü Aklama Raporu...
'FETÖ’yü kurtarma, aklama ve ilerde kullanmak için hazırlatılan bir rapor niteliğinde. Hesaplı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üzerine yürüyeceklerini işaret eden bir rapor. Almanya,  ABD, Hollanda ve ABD deki arda arda yapılan açıklamalar bu yönde...'

Sefa Yürükel: İngiltere’nin FETÖ’yü Aklama Rapor ıçın,

'Değerli Dostlar, 

FETÖ’yü aklamak ve kurtarmak ve kullanmak isteyen İngiltere parlamentosunun 2016/2017 Türkiye raporu..

Ekte bana gelen İngiliz parlamentosunun 2016-2017 Türkiye raporunun  FETÖ ile ilgili olan küçük bir bölümünü bilginize gönderiyorum. Raporun tümü gelecek hafta resmen yayınlanınca size hepsini göndereceğim. Bana gelen bilgiye göre:

“Rapor MI6 bilgilerine göre hazırlanmış. Ve FETÖ’ten tutuklanan ve aranan tüm subayların güya geçmişleri araştırılarak yazılmış?

 Bu rapor bu hafta İngiltere FETÖ’yü aklamak için MI6 tarafından hazırlatılan bilgilerle 15 Temmuz darbede FETÖ’ yok diye  rapor yayınladı.

Ekte ileti olarak bilginize bazı Bölümlerini gönderiyorum. Raporu yayınlayan ve hazırlatan İngiltere parlamentosu  dış ilişkiler komisyonu. Raporun adı’The UKs relations with Turkey’.

Pazartesi internette yayınlayacaklarmış. FETÖ’yü kurtarma, aklama ve ilerde kullanmak için hazırlatılan bir rapor niteliğinde. Hesaplı olarak Cumhurbaşkanı  Tayyip Recep Erdoğan'ın üzerine yürüyeceklerini işaret eden bir rapor. Almanya,  ABD, Hollanda ve ABD deki arda arda yapılan açıklamalar bu yönde. Türkiye bu iç işlerine karışan, bu emperyalist FETÖ kurtarma, aklama ve kullanma ile ilgili operasyon/müdahaleye hayır demeli. Kendi kaderini kendi çizmeli.'dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.