"İlk Kez Bir Milletvekili Kaçırıldı"

"İlk Kez Bir Milletvekili Kaçırıldı"
CHP milletvekilinin kaçırılması sonrası ilk açıklama Haluk Koç'tan geldi.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Tunceli Milletvekili...


CHP milletvekilinin kaçırılması sonrası ilk açıklama Haluk Koç'tan geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasıyla ilgili ayrıntıları yakından takip ettiklerini ve 5 CHP milletvekilinin Tunceli'ye hareket ettiğini bildirdi.

Haluk Koç; "Şunu herkes çok iyi bilsin, Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin birliği, bütünlüğü, kardeşliği için, bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da üzerine düşen görevi sonuna kadar yerine getirecektir." dedi.

CHP Tunceli Milletvekili Aygün'ün kaçırılması ile ilgili olarak gazetecilere bir açıklama yapan Koç şunları kaydetti:

"Sayın Tunceli Valisiyle bizim aramamız üzerine bir görüşmemiz oldu. Takibin devam ettiğini belirttiler. İlginç olan taraf, şu ana kadar hükümet tarafından Sayın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurumsal yapısına herhangi bir bilgilendirmek için geri dönüş olmamıştır. Süreci çok yakından takip ediyoruz. İlk kez bir milletvekili terör örgütü tarafından alıkonuluyor, kaçırılıyor. Bu terörün bugün Türkiye'de ulaştığı boyutu bize gösteriyor...

Bir tek milletvekili arkadaşımız, şu anda kaçırılmış olabilir. Risk altında olabilir. Zaten iki milletvekilimiz şu anda Silivri'de bedel ödüyorlar. Geriye kalan 133 milletvekili de, demin söylediğim ilkeler çerçevesinde yasama görevinin dışında, her türlü baskıya, zulme, tehdide boyun eğmeden, görevlerini sürdüreceklerdir. Gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.