İlhan Atış Anadolu Lisesi, kızlar yüzme müsabakalarında takım olarak birinci oldu

İlhan Atış Anadolu Lisesi, kızlar yüzme müsabakalarında takım olarak birinci oldu
Şampiyonlardan Okur ve Aydın’a ziyaretSPOTİlhan Atış Anadolu Lisesi öğrencileri, müdürü, öğretmenleri, rehberlik ile Okul Aile Birliği, birlik ve...


Şampiyonlardan Okur ve Aydın’a ziyaret

SPOT

İlhan Atış Anadolu Lisesi öğrencileri, müdürü, öğretmenleri, rehberlik ile Okul Aile Birliği, birlik ve beraberlik içinde başarıdan başarıya koşuyor. İlhan Atış Anadolu Lisesi kız yüzme takımı, birçok iddialı takımı geride bırakarak takım halinde Adana şampiyonu oldu. Takım halinde Adana’yı Türkiye Liselerarası Yüzme Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan şampiyonlar, okul müdürleri ve öğretmenleri ile birlikte Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ve Seyhan Milli Eğitim İlçe Müdürü İzzettin Aydın’ı ziyaret etti.

ADANA      - İlhan Atış Anadolu Lisesi kız yüzme takımı Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ve Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Adana Liselerarası Yüzme Şampiyonası’nda takım olarak şampiyonluğu elde eden ve Adana’yı Türkiye Liselerarası Yüzme Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanan İlhan Atış Anadolu Lisesi’nin şampiyon kızları okul müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İlhan Atış Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatih Türkmen, Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Kasım Şen, Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Maracı, Okul Aile Birliği üyesi Neriman Yılmaz, yüzme takımını oluşturan öğrenciler Rabia Senil Altuntaş, Seher Dinç, Buse İnce, Ayşan Kaynakkan, Feyzanur Göçer ve Pervin Çalışkan, başarı ve mutluluklarını Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ile paylaştılar.

Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, gençlerin derslerinin yanı sıra sporla ilgilenmelerinin mutluluk verici olduğuna değinerek, özellikle kız öğrencilerin böyle büyük başarılar sergilemesinin sevindirici olduğunu söyledi. Kaymakam Okur, okul yöneticileri ile yüzme takımını oluşturan öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, yüzme havuzu bulunmayan bir okulun, havuza sahip olan özel okulları geride bırakıp birinci olmasının azımsanmayacak bir başarı olduğunu, çalışma azmiyle her zorluğun aşılabileceğini vurguladı.

İlhan Atış Anadolu Lisesi heyeti ve yüzme takımı daha sonra Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın’ı ziyaret etti.

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın, gençleri tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası’nda da kendilerinden başarı beklediğini ifade etti. İzzettin Aydın, bu başarıda emeği geçen herkesi kutladığını belirterek, “Havuz olmayan bir okulun birincilik kazanması emek ve azim işidir. Öğrenci kızlarımız önemli bir başarı elde etmişlerdir. Spor, kültürel ve sosyal faaliyetler gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyor. Bundan dolayı başta okul müdürü Fatih Türkmen’i, emeği geçen öğretmenleri kutluyorum.” dedi.

İlhan Atış Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Türkmen, kendilerine destek olan başta Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ile tüm mülki ve idari amirlere teşekkür ettiğini açıkladı.

Okul Müdürü Fatih Türkmen, elde edilen başarıda emeği olan yüzmeden sorumlu Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Fatih Şen ile okulun diğer Beden eğitimi Öğretmenleri Canan Kaya ve Tahir Çember’e teşekkür ettiğini açıkladı.

Müdür Türkmen, öğrencilerin derslerinin yanı sıra sportif ve kültürel alanlarda da başarılı olmalarını amaçladıklarını ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını kaydederek, “Bizler öğrencilerimizi derslerinin yanı sıra çeşitli aktiviteler yapmaları konusunda teşvik ediyoruz. Spor ve kültürel faaliyetler öğrencileri hem bedenen hem de ruhen geliştiriyor. Okul yönetimi olarak bu konulara özen gösteriyoruz. Adana şampiyonu olan kızlarımızı ve öğretmenlerini kutluyorum. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi gelecekte de gençlerimizin yanında olacağız. Okulumuzda gençlerin ilgilerini çekebilecek spor, resim, müzik, şiir, tiyatro ve daha farklı sosyal faaliyetler yapılıyor. Öğrencilerimizin bu faaliyetlere ilgi göstermeleri ve etkin olarak katılmaları bizleri mutlu ediyor.” diye konuştu.

İlhan Atış Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Türkmen, öğrencilerine Türkiye Liselerarası Yüzme Şampiyonası’nda başarılar dilediğini de sözlerine ekledi.

Rabia Senil Altuntaş, Seher Dinç, Buse İnce, Ayşan Kaynakkan, Feyzanur Göçer ve Pervin Çalışkan’dan oluşan İlhan Atış Anadolu Lisesi yüzme takımı, Genç Kızlar Yüzme İl Birinciliği’nde Gündoğdu Okulları ve İsmail Kulak Anadolu Lisesi’ni geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüslemişti.

13 birincilik, 2 üçüncülük ve 1 dördüncülük olmak üzere toplam 16 madalya kazanan İlhan Atış Anadolu Lisesi genç kız yüzme takımı şu dereceleri elde etmişti:

Rabia Senil Altuntaş: 50 metre serbestte birinci, 100 metre serbestte birinci, 100 metre sırtüstünde birinci, 200 metre karışıkta üçüncü.

Seher Dinç: 50 metre kurbağalamada dördüncü.

Ayşan Kaynakkan: 100 metre kelebekte üçüncü.

Rabia Senil Altuntaş, Seher Dinç, Buse İnce, Ayşan Kaynakkan, Feyzanur Göçer, Pervin Çalışkan: 6x50 metre serbest bayrakta takım birinciliği.

Rabia Senil Altuntaş, Seher Dinç, Buse İnce, Ayşan Kaynakkan: 4x50 metre serbest bayrakta takım birinciliği.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.