İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Ortaöğretim Öğrencileri, Öğretmenler ve Yöneticilere Seminer

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Ortaöğretim Öğrencileri, Öğretmenler ve Yöneticilere Seminer
 Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde farkındalık oluşturmak amacıyla idareci, öğretmen, veli ve öğrencilere yönelik seminer düzenlendi....

 

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde farkındalık oluşturmak amacıyla idareci, öğretmen, veli ve öğrencilere yönelik seminer düzenlendi. Eğitimci- yazar,NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA tarafından verildi. “Etkili İletişim” ve “İlham Veren Öğretmenler” konulu seminerler, Evliya Çelebi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonundagerçekleşti.

Eğitimci-yazar, NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYAilimiz ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 6600 öğrenciye “Öğrenmeyi Öğrenme” ve “Derslere Aşık Olma” başlıklı seminerler verdi. SeminereValimiz Sayın Mustafa BÜYÜK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan AKPINAR, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam ilçelerindekiokullarda görev yapan 2500 idareci ve öğretmen katıldı.

Öğretmenlerin, öğrencilere bilgiyi nasıl aktarması gerektiğini ve dersin nasıl keyifli bir hale getirildiğini kendine has yorumuyla anlatan NLP Uzmanı KAPAKLIKAYA, sunumunda kullandığı esprilerle dinleyicileri kahkahaya boğarken aynı zamanda etkili iletişimi vurguladı.

Vali Mustafa BÜYÜK yaptığı konuşmada Eğitimci-Yazar, NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA’yı Adana’da görmekten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, verdiği faydalı bilgilerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Bu ve benzeri programların artarak devam edeceğini hatırlatan İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan AKPINAR, NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA’ya Katkılarından ve güzel sunumlarından ötürü teşekkür ederek,Adana’yı temsilen birde tablo hediye etti.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.