İkna odaları Hitler'in gaz odalarından farksızdı

İkna odaları Hitler'in gaz odalarından farksızdı
Merve Kavakçı Amerika'dan 28 Şubat değerlendirmelerinde bulundu. Kavakçı 28 Şubat döneminde kurulan ikna odalarını Hitler'in gaz odalarına benzetti. Kavakçı...


Merve Kavakçı Amerika'dan 28 Şubat değerlendirmelerinde bulundu. Kavakçı 28 Şubat döneminde kurulan ikna odalarını Hitler'in gaz odalarına benzetti. Kavakçı "ikna odaları Hitlerin gaz odalarından farksızdır. Başörtülü kızların ruhlarını orada boğdular" dedi.

Merve Kavakçı 28 Şubat'ı değerlendirdi. Kavakçı gelinen durumu şu sözlerle özetledi:

"28 Şubat ayıbını sahiplenen oldu mu? birileri var mı? bu haksızlıkları sahiplenen. Ortada cinayetler var. insanların hayatlarını öldürdüler. Ellerinde Başörtülü kadınlarının kanları var"

28 Şubat failleri ellerini kollarını sallayarak geziyorlar

Kavakçı 28 Şubat faillerinin ellerini kollarını sallayarak gezdiklerini söyledi. Kavakçı "Gelinenen noktada iyi hissetmemiz lazım. Ama ortada bazı yanlışlar var. 28 Şubat ile tam biz yüzleşme olmuyor bir türlü. Sadece askerler mi paraları boşalttı. 22 bankanın içlerini onlar mı boşaltıldı" dedi.

Medya baronları ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor

28 puzzelında bir çıkmaz olduğuna işaret eden Kavakçı Başbakan Erdoğan'a seslendi. Kavakçı şunları söyledi:

"Bir açıklanmayan bir çıkmaz var. Sayın Başbakanımız bize açıklasın. Yüzleşmemize engel olan bir şey var. Medya baronlarını ellerini kollarını sallayarak dolaştırıyoruz. Biz başbakanımızn arkasındayız. halk olarak destek veriyoruz. Yüzleşelim..."

28 Şubat mağdurlarına işaret eden Kavakçı top oynarken daha 14 yaşındaki bir çocuğun İBDA-C denilerek karga tulumba idam cezası ile yargılanmasını hatırlattı. Hala yanlışların düzeltilemediğini ifade eden Kavakçı "Hüda Kaya cezaevine atıldı. 3 kızı da anneleri ile cezaevine girdi. Salih Mirzabeyoğlu neden hala içeride. Hapiste çürüyor adamcağız.

O dönemde brifinglere gidenler var, yargıdan basından. Köşelerinde yazdılar. Kimse onların başlarına tabanca dayatarak gidin demedi. Kendi istekleri ile oradaydılar" şeklinde konuştu.

Yıkamadıkları Erdoğan'ın ellerini öpüyorlar

Kavakçı ayıbın ortada olduğunu 16 yıl geçmesine rağmen hala bu ayıbı kabul edenin olmadığı gibi özür dileyenin de olmadığını kaydetti. Kavakçı "Başlarını yukarı çevirerek ıslık çalanlar var.

Bükemedikleri eli öpmek zorunda kaldılar. Şimdi ona tabi olmak zorundalar. Muhtar bile olamaz dedikleri Erdoğan'ın elini öpüyorlar. Erdoğan ailecek o günlerde beni yalnız bırakmayanlardan Yalnız bırakanların bir kısmı da Ak Parti'de üst düzeyde yöneticiler" dedi.

İkna odaları Hitlerin gaz odalarından farksızdır

Kavakçı 28 Şubat döneminde kurulan ikna odalarını Hitler'in gaz odalarına benzetti. Kavakşı sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"ikna odaları Hitlerin gaz odalarından farksızdır. Başörtülü kızların ruhlarını orada boğdular"

MURAT PALAVAR-WWW.YENİSAFAK.COM.TR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.