İhsan Bermekoğlu; ?Engellilerimize vefa borcumuz var!?

İhsan Bermekoğlu; ?Engellilerimize vefa borcumuz var!?
Ak Parti Seyhan Belediye Başkan  A. Adayı Av.İhsanBermekoğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada; ?Toplumumuzda engelli...



Ak Parti Seyhan Belediye Başkan  A. Adayı Av.İhsanBermekoğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada; ?Toplumumuzda engelli kardeşlerimizin yaşam koşullarının ve refah düzeylerinin ileri seviyelere taşınması konusunda her kişi ve kuruma önemli görevler düştüğünü ifade  ederek günlerini kutluyorum? beyanında bulundu.

 

Başbakanımız  Recep Tayyip ERDOĞAN?ın  söylediği ?Benim özürlü kardeşim de en az Avrupa?daki Amerika?daki veya dünyanın herhangi bir yerindekiler gibi en iyi hizmeti almayalayıktır? sözünü  hatırlatan İhsan Bermekoğlu, ?Genel Başkanımızın  bu konudaki talimatlarına uyarak çalışmalarımızda engelli kardeşlerimize her zaman özenle hizmet etmeye çalıştıklarını? belirtti.

 

2004 yılından beri Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi Gönüllü Avukatlığı vazifesini onur duyarak yaptığını belirten Av.İhsanBermekoğlu,bu hassasiyeti her alanda korumaya ve devam ettirmeye çalıştığını söyledi.

?Seyhan Engelli Koordinasyon  veÇağrı Merkezini Kuracağız!?

 

Ak Parti Seyhan Aday Adaylığı sürecinde, aday olması ve Seyhanlıların  teveccühü  ile yetkiyi devralması durumunda Engellilere yönelik önemli proje ve hizmetlerde bulunacağını söyleyen Bermekoğlu Örnek projesini;

Engellilere Yönelik Ücretsiz Servis Hizmetini  Başlatacağız!

 

Engelli Koordinasyon Merkezini  kuracak, Engelliler için çağrı merkezini devreye

sokacağız ?  şeklinde açıkladı ve Seyhan?ı engelsiz hale getireceklerini söyledi.

 

 

Av. İhsan BERMEKOĞLU

Ak Parti Seyhan Belediye Başkan A.Adayı

Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu

İletişim : bermekoglu@hotmail.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.