İhanete imza atan akademisyenler Erdoğan'a meydan okudu

İhanete imza atan akademisyenler Erdoğan'a meydan okudu
 Maaş aldıkları Devleti, Sur, Silopi ve Cizre'de katliam yapmakla suçlayıp imza toplayan sözde üniversite hocaları küstah sözlerle Cumhurbaşkanı'na...

 

Maaş aldıkları Devleti, Sur, Silopi ve Cizre'de katliam yapmakla suçlayıp imza toplayan sözde üniversite hocaları küstah sözlerle Cumhurbaşkanı'na meydan okudu.

 

Sayıları 1100'ü bulan ve üniversite hocalarından oluşan PKK sevicisi grup, internet üzerinden imza toplamış ve bildiri yayınlamıştı.

Bildiride devletin Güneydoğu'da katliam yaptığı iftirasını atılırken "Biz bu suça ortak olmayacağız" denilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü konuşmasında o güruha tepki göstererek "Ekmeğini yedikleri yere ihanet edemezler, gereği yapılmalı" demişti, YÖK ise harekete geçmişti.

"HİTLER ALMANYASI'NA BENZETTİLER"

O ihanete imza atan akademisyenlerden jet hızıyla açıklama geldi. Hocalar adına konuşan Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu Erdoğan'ı Hitler'e benzeterek küstah ifadelerde bulundu:

"Yapmak istedikleri şey insanları korkutmak ve daha az korkanları daha çok korkanlara ıslah ettirmek. Bunu, Cumhurbaşkanı'nın da özenmiş olduğu Hitler Almanya'sında görmüştük, Yahudiler'i Yahudiler'e öldürtmüşlerdi, sonra kalan Yahudiler'i Almanlar'a öldürtmüşlerdi. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Hem Türkiye'nin genelinde hem de akademide..."

"GERİ ÇEKİLMEYİZ" DİYE MEYDAN OKUDULAR

"Hiçbir kimsenin geri çekilmeyeceğini hatta, bu tepki karşısında imzacı sayısının artacağını düşünüyorum." (Yeni Akit)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.