İdris Bal ve Hakan Şükür'ü karşılaştırdı

İdris Bal ve Hakan Şükür'ü karşılaştırdı
Egemen Bağış partiden İdris Bal'ın ardından Hakan Şükür'ün istifa etmesiyle ilgili, "İdris Bal ile Hakan Şükür'ü aynı kefeye koymak doğru olmaz"...


Egemen Bağış partiden İdris Bal'ın ardından Hakan Şükür'ün istifa etmesiyle ilgili, "İdris Bal ile Hakan Şükür'ü aynı kefeye koymak doğru olmaz" dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ak Parti milletvekili Hakan Şükür'ün partisinden istifasıyla ilgili olarak, "Hakan ile bir konuşmak isterdim. Bilmiyorum ama entrasan geldi ama İdris Bal ile Hakan Şükür'ü aynı kefeye koymak doğru olmaz" dedi.

"İSTİFA KARARI ÜZDÜ"

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün istifasıyla ilgili olarak da Bağış, "Hakan ile bir konuşmak isterdim. Bilmiyorum ama entrasan geldi ama İdris Bal ile Hakan Şükür'ü aynı kefeye koymak doğru olmaz. İdris Bal, Disiplin Kuruluna sevk edilmişti. Kendi istifa etmesi büyük ihtimalle partiden ihraç edilmesi öncesi bir manevra olarak değenlendirmiştim. Hakan ile ilgili bugüne kadar bir şey yok. Sayın Başbakan da kendisine çok kıymet vermiştir, birçok milletvekiline göstermediği teveccühü, muhabbeti ona göstermiştir. Şaşırdım, üzüldüm. Parti içerisinde birçok kişiye gösterilmeyen hukuk, teveccüh, ilgi kendisine gösterilmiştir. O yüzden şaşırdım. Kendisiyle konuştuktan sonra daha kapsamlı değerlendirme yapmayı tercih ederim" şeklinde yanıtladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.