İÇİME SİNDİREMİYORUM

İÇİME SİNDİREMİYORUM
Kısacası her fırsatta demokrasi nutukları atıp, sadece kendi doğruları ile hareket eden, sürekli tek adam olma gayreti içinde olan bir hükümet başkanını...



Kısacası her fırsatta demokrasi nutukları atıp, sadece kendi doğruları ile hareket eden, sürekli tek adam olma gayreti içinde olan bir hükümet başkanını içime sindiremiyorum. CENGİZ YILMAZ'ın yazısı

 

CENGİZ YILMAZ'IN YAZISI

Kendisine Cenab-ı Hak tarafından her türlü imkan verildiği halde ashabıyla her fırsatta alınacak kararlar için istişare yolunu seçen ve insanoğlunu gerçek yaşama, mutluluğa ulaştıracak yaşam biçimini bizlere sunan insan haklarını, sosyal adaleti, kısacası dünyaya nizam verecek ilahi bir sistemi atmış üç yıllık bir ömre sığdırıp yaşayıp yaşatan, yaşatmaya çalışan kainatın efendisi bir mübarek zatın ümmetiyiz.

Yol belli, yordam belli, ölçüler belli iken iktidarı elinde tutan ya da tuttuğunu zanneden zihniyetin ?ben söylerim,yaparım olur? dayatması akil bir zihniyetin ürünü müdür?

Kısacası her fırsatta demokrasi nutukları atıp, sadece kendi doğruları ile hareket eden, sürekli tek adam olma gayreti içinde olan bir hükümet başkanını içime sindiremiyorum.

Değişik açıklamalarıyla kamuyu yaralayan Bülent Arınç?ı içime sindiremiyorum.

?Her nerde Türk varsa o müslümandır, Müslüman olmayan Türk Türklükten de çıkmış slavlaşmıştır? prensibini yok sayan, Türk sözcüğüne düşman bir bakanı ve onun gibi akıl tutulması yaşayanları içime sindiremiyorum.

Devletin varını yoğunu şirret bir zihniyet yüzünden güneydoğuya akıtan, karşılığında ihanetten başkaca karşılık görmeyen fakat Toroslar?da yaşayan, devlete olan elektrik borcunu ödeyebilmek için bir sürü sıkıntıları göğüsleyen o garibanları görmeyen zihniyeti içime sindiremiyorum.

?Dağdaki eşkıyaya öldüğünde ağlamayan insan değildir? deyip en azından yüzlerce şehit polisin kemiklerini sızlatan emniyet müdürünü içime sindiremiyorum.

Atamayla Meclis?e taşınmış, kendini milletin vekili zanneden ama Türk polisini şuursuzca ve düşüncesizce tokatlayan ve ne yazık ki adam yerine konan bu zihniyeti içime sindiremiyorum.

Uzun yıllardır devlet adamı kisvesinde ihanet içerisinde olup şahsi ikbal peşinde olan, o bölgelerdeki zalimane uygulamalarıyla bölge halkını terörün kucağına iten hainleri içime sindiremiyorum.

Öğretmenleri yeni caminin önünde yem gagalayan güvercinlere benzeten ve aşağılayan milli eğitime doğru dürüst katkısı olmayan bir bakanı içime sindiremiyorum.

Her fırsatta aldıkları oy yüzdesinin arkasına sığınıp gücünü milletten aldığını geriye kalan yüzdeyi yok sayan bu siyasi zihniyeti içime sindiremiyorum.

Ülkenin on yıllardır altını üstüne getirmiş, ihanetlerinin ve zulmünün haddi hesabı olmayan bir zatın ve yandaşlarının ülkenin geleceğinde birinci derecede aktif rol almalarını içime sindiremiyorum.

Sonuç olarak sizin uygulamalarınız tutarsa ülke kazanır ve biz de yukarıda saydığımız her şeyi içimize sindiririz. Ya tutmazsa sizin sindirim sisteminizin bunları sindirmeye gücü yetecek mi? Allah (cc) kolaylık versin. Milletin suskunluğu edebindendir unutmayın, fazlaca da sabırlarını zorlamayın, kendinize gelin ve ayılın artık yazık bu ülkeye ve millete?

(milligazete.com.tr)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.