Hüseyin Gülerce: Arınç yola çıktığı arkadaşlarını bıraktı

Hüseyin Gülerce: Arınç yola çıktığı arkadaşlarını bıraktı
 Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, önceki gün CNN Türk’te Taha Akyol’un Eğrisi Doğrusu programında, AK Parti’ye yönelik eleştirilerde...

 

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, önceki gün CNN Türk’te Taha Akyol’un Eğrisi Doğrusu programında, AK Parti’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Arınç için, "Düşenin arkasından konuşmak istemiyorum" yorumunu yaptı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğündeki Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile ilgili konuştu.

 

Önceki gün CNN Türk'te Taha Akyol'un Eğrisi Doğrusu programında, AK Parti'ye yönelik eleştirilerde bulunan Arınç için Gülerce, 'Düşenin arkasından konuşmak istemiyorum. Yola çıktığı arkadaşlarını bıraktı' dedi.

 

AL PASI VER PASI

 

Hüseyin Gülerce, 'Sayın Arınç siz bu partinin kurucusu, bakanı, meclis başkanı, başbakan yardımcısıydınız. Bu eleştirdiğiniz şeylerin hepsinde sizin sorumluluğunu var. Sayın Arınç bütün bakanlar kurulu toplantısında var; bakıyorum hükümetin Suriye politikalarını eleştiriyor. Taha Akyol'un programı Eğrisi Doğrusu'ndan ziyade 'Al pasını ver pasını' programına dönüştü.Yaptığı bütün eleştirilerde kendi sorumluluğu var. Mesela lafa şöyle başlasaydı; benim de sorumluluğum çok fazla, pişmanım... Bir tek Aydın Doğan için pişman olduğunu söylüyor. Bu bir saf tutmadır' şeklinde konuştu. (Star)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.