Hükümet'ten olaylı derbiye şaşırtan yorum

Hükümet'ten olaylı derbiye şaşırtan yorum
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ dün akşam oynanan olaylı derbiyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Bozdağ, olayların herhangi bir siyasal yönünün...


Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ dün akşam oynanan olaylı derbiyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Bozdağ, olayların herhangi bir siyasal yönünün bulunmadığını belirtti.

Samanyolu Haber'e konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dün yaşanan derbi olaylarında herhangi bir organize hareket olduğunu düşünmediğini fakat sporu tesir ve etkisi altına almaya çalışan radikal gruplar ve terör örgütlerinin çalışmaları olduğu söyledi.

Yaşanan olayları, "şiddet sporu etkisi altına alıyor, spor adına üzücü bir durum" diyerek değerlendiren Bozdağ, yargının ve Futbol Federasyonu'nun konuyla ilgili üzerine düşeni yapacağını da ifade etti.

Gezi hadiseleri ile sporun içine siyaseti sokmaya çalışanların olduğunu söyleyen Bozdağ,"Her yer Taksim, her yer direniş, sloganına herkes katılmıyor." dedi.

ORGANİZE OLMASI FELAKET OLUR

"İçişleri Bakanı organize dedi."hatırlatması üzerine Bozdağ, "İçişleri Bakanımızın bilgileri bizden daha ayrıntılı ve detaylı bilgiler vardır. Benimki görsele dayalı ve şahsıma ait değerlendirmelerdir. Böyle bir olayın organize olmamasını arzu ederim. Böyle bir hadisenin organize olması büyük bir felaketin habercisi olur. Stadlara, salonlara centilmenliğin ne giriyorsa bunları önlemek için çalışmamız lazım, dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.