Hentbolun Yıldız Ve Duayenleri İzmir’de Toplandı

Hentbolun Yıldız Ve Duayenleri İzmir’de Toplandı
 Hentbol Federasyonunun kurulduğu 1976 yılında sporcu, hakem, antrenör ve yöneticiler olarak görev yapan hentbol sevdalıları geçen hafta sonunda İzmir’de...

 

Hentbol Federasyonunun kurulduğu 1976 yılında sporcu, hakem, antrenör ve yöneticiler olarak görev yapan hentbol sevdalıları geçen hafta sonunda İzmir’de gerçekleştirilen “Hentbolun Yıldız ve Duayenleri” etkinliğine katıldılar.

Anlamlı etkinliğe Adana’dan 20 kadar eski Çukobirlik kulübünden sporcu ve antrenörün yanı sıra, eski hakem ve yöneticiler katılarak hasret giderdiler.

Adana Kafile Başkanı ve Eski Çukobirlikspor ile Milli Takım Antrenörü Kazım Tekin, “Hentbolun Yıldız ve Duayenleri” etkinliğinin ilkini Eskişehir’in başlattığını her yıl farklı illerde hentbol sevdalılarının bir araya gelerek hem hentbol ailesiyle hasret giderdiklerini hem de organizasyona renk kattıklarını söyledi.

Tekin, İzmir’de Celal Atik Spor Salonu’nda 16 kadın ve erkek takımın gösteri maçı yaptıklarını turnuvaya, İstanbul İTÜ, İstanbul Beşiktaş, İstanbul Karması, Adana, Trabzon, Ankara, Eskişehir, İzmir Süreyya Işıldak, Yaşar Ergün, Muzaffer Yedikara, Hüseyin Güzey, Selahattin Beşerler, Ergül- Sabri İrtem, Karantina ve Karşıyaka  kadın erkek karmalarının katıldığını, duayen sporcuların ilk gün ki heyecanla güzel gollerle beğeni topladıklarını belirtti.

-TURNUVALARI FEDERASYON BAŞKANI EYUBOĞLU’DA İZLEDİ-

İzmir Yıldız ve Duayenleri komite Başkanı Ahmet Rıfat Pala ile diğer komite üyelerine teşekkür eden Tekin, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Hentbol federasyonunun kuruluşunun 40. Yıl dönümü anısına İzmir’de gerçekleştirilen organizasyondan hayli mutlu ayrıldık. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere diğer emeği geçenlere şükran borçluyuz. Geçen yıl aynı etkinliği Adana da gerçekleştirmiştik ve konuk sporcu, hakem, antrenör ve yöneticilerin kentimizden iyi izlenimle ayrılmasını sağlamıştık. Bu organizasyon artık geleneksel hale geldi. Her yıl düzenli bir şekilde farklı illerde duayen hentbol sevdalıları bir araya gelecekler. Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu’nun tüm maçları izleyerek destek vermesi de bizi duygulandırdı. Emeği ve hizmeti geçenlere teşekkür ederim.”

Bu arada, İzmir komite Başkanı Ahmet Rıfat Pala, duayenler flamasını önümüzde ki yıl Trabzon’da gerçekleştirilecek etkinlik için eski Okulsporları Federasyonu Başkanı ve Trabzon kafilesi sorumlusu Ayhan Pala’ya teslim etti.

Organizasyonun gala yemeği tarihi Eski Hava Gazı Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Duayenler geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.