''hayır' Demek Batıcılık..'

''hayır' Demek Batıcılık..'
Eyüp Sultan Sosyal Bilimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Yürekli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 'hayır' Demek Batıcılık.. Bu Kesin; Keşke 'evet' de İslam Birliği Olsaydı Deme.. Öyle Olacak Başka Seçenek Yok..

Bir kaç genç, yolda elime tutuşturdu CHP'nin vatandaşlara 20 maddede “hayır” oyu kullanılması çağrısı yaptığı broşürünü. Merak ettim, cebime koydum; sonra müsait bir zamanda okudum. İlk dikkatimi çeken özelliği, berbat bir Türkçe ile kaleme alınmış olması. Allah aşkına ilk 5 maddeye bakar mısınız, çevri kokmuyor mu bu metin:

"1- Tek adam rejimi kurulacak, tek adam her şey olacak, devletin tümüne hükmedecek. Bir kişi başkan seçilecek ve o kişi hem hükümet hem Meclis hem de mahkeme olacak.
2- Başkan aynı zamanda bir partinin genel başkanı olacak. 
3- O partinin genel başkanı hâkimleri atayacak. Kararname adı altında kanun yapabilecek. Seçtiğin meclisi fesih edebilecek.

 4- Orduya emir verecek.

5- Seçtiğin milletvekillerinin hiçbir hükmü kalmayacak. Sözünü kimse dinlemeyecek." Sonra öyle bir madde yazmışlar ki 6. madde olarak, CHP'nin tam ruhunu yansıtmış:

"6- Almanya, Fransa, İngiltere, ABD, Japonya gibi değil, Suriye, Libya, Mısır, İran, Kuzey Kore, Uganda gibi bir ülkede yaşayacaksın."

CHP'nin savunduğu cennet gibi dünya, yani Batı kutbuna bakın, “hayır” deyince yanında yer alacağımız ülkelere, Almanya, Fransa, İngiltere, ABD, Japonya.. Bu ülkeler birbirinden pislik değil mi?

Peki bu 5 ülkenin yanında, bağımsız, güçlü, 6. ülke mi olacağız, yoksa sömürgeleri mi?

Ey CHP sen bu kafayla bu referandumda tarihin çöplüğünü boylayacaksın..

'evet' diyeceğim, Suriye, Libya, Mısır, İran, yanında yer alacağım, evet diyeceğim Kuzey Kore, Uganda'yı da kapsayacak şekilde büyük İslam Devleti olacağız..

 

ŞU 20 MADDEYİ OKUYUN, GÜLÜN GÜLEBİLDİĞİNİZ KADAR..

ÇOCUK MU KANDIRIYOR BUNLAR. HAYIR DEMEK TAM BİR GERİ ZEKALILIK:

CHP’den 20 maddede neden ‘HAYIR’

CHP; referanduma ilişkin olarak 20 maddede, “Hayır Demezseniz Ne Olacak” başlıklı bir broşür hazırladı. Broşürde, “Rejim değişecek. Sadece adı cumhuriyet olacak. Gerçekte krallık gibi her şey bir kişinin elinde olacak” denildi.

http://www.milliyet.com.tr/chp-den-20-maddede-neden-hayir--siyaset-2385632/

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.