Hayalleri Adanaspor?da Gerçekleşti?

Hayalleri Adanaspor?da Gerçekleşti?
 Ümit Milli Takıma davet edilen ve ilk kez milli olan Ahmet Dereli, Adanaspor forması altında hayallerinin birer birer gerçekleştiğini söyledi.Ümit...


 

Ümit Milli Takıma davet edilen ve ilk kez milli olan Ahmet Dereli, Adanaspor forması altında hayallerinin birer birer gerçekleştiğini söyledi.

Ümit Milli Takıma davet edildiğini öğrenince büyük bir sevinç yaşadığını söyleyen Ahmet Dereli, ilk olarak bu mutlu haberi babası ile paylaştığını söyledi. Bundan sonra sıkı çalışarak her turnuvada Ay -Yıldızlı formayı giymek istediğini söyleyen Ahmet, "4 sene önce bana Milli Takıma davet edileceğimi söyleseler gülerdim. Kampa gittiğimde Türkiye'de ve Avrupa'da forma giyen önemli Türk oyuncuları görünce heyecanım daha da arttı. Abdullah Ercan hocam beni çağırıp sohbet ettiğinde ve maçta ilk 11'de sahaya çıkınca kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu. Allah her genç futbolcuya bunu nasip etsin" dedi.

 

"HOCAMI MAHCUP ETMEYECEĞİM"

Göreve geldiği günden bu yana kendisine Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in büyük katkısı olduğunu söyleyen Ahmet, "Bence bu ligin en iyi teknik direktörlerinden birisi Levent Eriş'tir. Öyle zorlu maçlarda bana şans verdi ki bu seviyelere geldim .En çok Bolu karşılaşmasına üzülüyorum. Sahada elimden geleni yapmama rağmen hakemin yanlış kararları yüzünden 3 puanı alamadık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında attığım golü ise asla unutmayacağım. Hocam için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım. Ayrıca Başkanım Bayram Akgül'de ilk günden bu yana her zaman yanımda oldu. Kendisine vefa borcumu oynayacağım futbol ve atacağım gollerle ödeyeceğim" şeklinde konuştu.

 

"FORMAMI BABAMA VERDİM"

Ümit Milli Takımda giydiği formayı babasına armağan ettiğini söyleyen Ahmet şöyle devam etti:

"Babam kendisine formamı gönderince çok duygulanmış. İlk kez giydiğim ve büyük mutluluk yaşadığım formamı kendisine armağan ettim. Yıllar önce Türkiye'ye tatile geldiğimizde beni Çanakkale Şehitliğine götürmüş ve orada yaşananları anlatmıştı. Böyle bir ulusun evladı olmak ve milli formasını giymekten gurur duyuyorum. İnşallah A Milli Takım formasını giyerek bayrağımızı nice başarılarda dalgalandırmak istiyorum. Yüreğimde Adanaspor ve Milli Takım sevgisi her zaman var olacaktır."

ADANA (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.