HAS Parti Seyhan ve Çukurova teşkilatları da kuruldu?

HAS Parti Seyhan ve Çukurova teşkilatları da kuruldu?
 Çukurova İlçe Başkanı Ali Rıza Küçükoğlu, \'Türkiye\'nin vicdanı\' olduklarını belirtti?Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Adana İl ve Yüreğir...

 

Çukurova İlçe Başkanı Ali Rıza Küçükoğlu, \'Türkiye\'nin vicdanı\' olduklarını belirtti?

Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Adana İl ve Yüreğir İlçe Teşkilatı\'nın ardından Seyhan ve Çukurova İlçe Teşkilatları da kuruldu. Seyhan ve Çukurova İlçelerinin kuruluş dilekçeleri, HAS Parti, Seyhan İlçe Başkanı Fahrettin Korkmaz, Çukurova İlçe Başkanı Ali Rıza Küçükoğlu tarafından Adana Valiliği\'ne teslim edildi.

Derinleşen sosyal, siyasal ve ekonomik çıkmazların Türkiye\'nin yol güzergâhına karabasanlar gibi çöktüğü bugünkü sürecin HAS Parti\'nin varlığını zorunlu kıldığını söyleyen HAS Parti Seyhan İlçe Başkanı Fahrettin Korkmaz, "Mensubu olmaktan onur duyduğumuz bu kutlu Medeniyet Hareketi, yüksek karakter ve kabiliyeti ile milletimizin ruh köklerinin bileşkesi olan bir karizmatik liderin önderliğinde, ufkumuzda bir medeniyet güneşi olup doğmuştur. Anadolu insanını hayata bağlayan bir umut reçetesi olmuştur. Bu umudun unvanı ve bu reçetenin adı  artık HAS Parti\'dir" dedi.

Seyhan ve Çukurova İlçelerinin kuruluş dilekçeleri, HAS Parti, Seyhan İlçe Başkanı Fahrettin Korkmaz, Çukurova İlçe Başkanı Ali Rıza Küçükoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Burhanettin Hattısarı ve Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Daşkın tarafından Adana Valiliği\'ne teslim edildi.

HAS Parti Seyhan ilçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: İlçe Başkanı Fahrettin Korkmaz, Ahmet Akcan, Mehmet Arif Çelebi, Behzat Akpek, Orhan Tekeli, Mehmet Belyan Arıcan, Ferman Ayçoban, Recep Çabuk, Rahmi Çağlar, Kemal Çalışkan, Cihan Daşkın, Tahsin Enterli, Nurettin Okumuş, Hulusi Olgun, Mehmet Öğücü, Mehmet Nuri
Önen, Sakıp Teker, Zorlu Seydioğlu, İsmet Şen, Mustafa Tatlı, Yıldırım Uluğ, Eyüp Sabri Alyakut, Abdullah Akgönül, İbrahim Öğrenenefe, Muhammer Tatlı, Özdemir Ergin, Yusuf Bulut, Hakan Başıker, Hamdullah Suphi Altunbaş, İsmail Sonkaya.
                        
KÜÇÜKOĞLU: TÜRKİYE\'NİN VİCDANIYIZ

HAS PARTİ\'nin konjonktür partisi olmadığını, güçlü bir sosyolojik temel üzerinde yükseldiğini söyleyen Çukurova İlçe Başkanı Ali Rıza Küçükoğlu ise \'Türkiye\'nin vicdanı\' olduklarını belirterek, "Bugün toplumun ihtiyacı olan ortak değerler çerçevesinde buluşan kişileri biraraya getirdik. Vicdan ve adalet duygusu yüksek olan arkadaşları biraraya getirdik. Biz yerli ve Türkiyeci bir partiyiz. Emperyalizme karşı, maneviyatçı bir kadroyuz. Türkiye\'de toplumun her kesimin özgürlükten, adaletten ve refahtan pay almasını faydalanmasını prensip edinen bir partiyiz. Türkiye\'de adaleti, özürlüğü, hakkı ve refahı sonuna kadar ve herkes için savunan bir parti olarak mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye kararlıyız" diye konuştu.
HAS Parti Çukurova İlçe Yönetim ise şu isimlerden oluştu: İlçe Başkanı Ali Rıza Küçükoğlu, Ali Rıza Aydemir, Erkoç Özyürek, Fatih Derdiyok, Harun Kaya, Hayati Donma, M. Fatih Yıldırım, Mustafa Güven, Murat Aydoğan, Nurettin Gök, Av. Ömer Faruk Üstündağ, Duran Yağız, Suat Güldeşir, Şevki Zehir, Yıldıray Özbek, Av. Mustafa Sözer, Cumali Duyar, Sami Elaldı, Mehmet Uçar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.