Harp Akademilerinde ayakta alkışlandı

Harp Akademilerinde ayakta alkışlandı
Başbakan Erdoğan dün Harp Akademileri'nde 800 kurmay subaya bir konferans verdi. Askerlerce ayakta karşılanan Erdoğan, konuşmasının sonunda da ayakta alkışlandı. Dün...



Başbakan Erdoğan dün Harp Akademileri'nde 800 kurmay subaya bir konferans verdi. Askerlerce ayakta karşılanan Erdoğan, konuşmasının sonunda da ayakta alkışlandı.

 

Dün Harp Akademelerinde 800 Harbiyeliye bir konferans verdiği ortaya çıkan Başbakan Erdoğan'a bu soru soruldu. İşte o konferansın içeriği:

Bir saat boyunca subaylara seslenen Erdoğan ?Büyüyen, gelişen Türkiye ve 2023 hedeflerini? anlattı. MİT Müşteşarı'nı da kabul eden Başbakan, ifade için gönderilen savcılık yazısı için ?Takınacağım tavır ortadadır, bellidir? dedi

Başbakan Erdoğan, dün Maslak'taki Harp Akademileri Komutanlığı'nda subaylara hitap etti. Saat 14.25'te akademiye giriş yapan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Arslan Güner tarafından karşılandı. Erdoğan daha sonra konferans salonunda subaylara bir konuşma yaptı. Basına kapalı konferansın içeriği konusunda açıklama yapılmadı. Başbakanlık sadece görüntüleri dağıttı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

HARBİYELİLERLE NE KONUŞTU?

(Harp Akademileri'nde verdiği konferansla ilgili soru üzerine) Ben genel başlığı size vereyim. Genel başlığımız şuydu. Özellikle büyüyen, gelişen Türkiye 2023 hedeflerimiz üzerindeki her alanda Türkiye'nin altyapı, üst yapı noktasındaki attığı adımlar. Bunun yanında tabii ki savunma sanayi ile ilgili mevcut gelişmelerimiz, yani dün sürekli olarak dışa bağımlı olan ama bugün artık kendi savunma sanayiyle ilgili ihtiyaçlarını karşılama noktasına gelmekte olan bir Türkiye. Bu noktada attığımız adımlar. Bunları orada geniş bir şekilde anlatma fırsatını bulduk. Gayet verimli, güzel bir konferans oldu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.