Hakan Albayrak: İsrail dışişleri bakanı açıklama yapıyor, diyor ki...

Hakan Albayrak: İsrail dışişleri bakanı açıklama yapıyor, diyor ki...
  24 Ankara Haber Müdürü Melik Yiğitel'in Moderatörlüğünü üstlendiği 24 Özel Star Gazetesi yazarı Hakan Albayrak konuk oldu.Albayrak İHH...

 

 

24 Ankara Haber Müdürü Melik Yiğitel'in Moderatörlüğünü üstlendiği 24 Özel Star Gazetesi yazarı Hakan Albayrak konuk oldu.

Albayrak İHH TIR kumpasını, Algı operasyonunu, Hükümete darbe girişimini ve gündemdeki sıcak gelişmeleri değerlendirdi.

İşte Hakan Albayrak'ın açıklamalarından bazı satır başları:

BEŞİNCİ KOL

Bu çok çirkin bir savaş. Sadece Başbakan'a ve AK Parti'ye değil Türkiye'ye açılan bir savaş ve Türkiye'ye savaş açanlara yardımcı olan beşinci kol.. Söz konusu olan bu. Ortada hiç açılmamış, içine bakılmamış bir tır var ama daha olay cereyan ederken Hatay'da bir tır durduruluyor ve oradaki her kimse -polis mi savcı mı- bir yerlere 'İHH'ya ait silah dolu bir tır yakalandı' diye bir haber uçuruyor. Haber çok prestijli(!) Today's Zaman tarafından muteber bulunuyor ve yayınlanıyor. İhh reddediyor ve sonra ortaya şöyle birşey çıkıyor. Tır durduruluyor, ta Adana'dan bir savcı oraya gidiyor ve orada tıra eşlik eden araçtan çıkan kişiler diyorlar ki 'bakın biz MİT'teniz.. Bu tır da bizim korumamız altında. Bu işi kurcalamayın' Onlar da diyorlar ki 'ne münasebet biz açarız' Vali devreye giriyor. Bu sefer savcı arama yaptırılmadığına dair tutanak tutuyor vs..

BAŞBAKAN'IN TIR'LA İLGİLİ SÖZLERİ

Geçenlerde Başbakan Erdoğan'ın Dolmabahçe'de gazeteci ve yazarları misafir ettiği toplantı sonrası Fethullah Gülen'in mektubundan yeniden yargılamalara kadar bir çok şey konuşuldu. Konuşulmayan bir şey var onu da ben söyliyeyim. Tır konusu sorulduğunda Başbakan zımba gibiydi. Dedi ki, "Benim tırımda ne olup olmadığı kimseyi ilgilendirmez. Bu konuda da kimseye hesap vermek zorunda değiliz. İstihbarat teşkilatları herşeyi de taşır.Bu konuda İstihbarat teşkilatımızın yetersiz olduğunu da söylemem lazım. Başka istihbarat teşkilatlarının ne yaptığını ve ne kada yaptığını da hepimiz biliyoruz" dedi.

DİYELİM Kİ SİLAH VARDI..

Ben bu tırda ne olduğunu vallahi de bilmiyorum. Ama diyelim ki silah vardı.. Diyelim ki MİT, Suriye'de bizim desteklediğimiz Özgür Suriye Ordusu'na veya Türkmen Birliklerine silah götürüyordu. Bunu nasıl ve ne adına, hangi mantıkla ve hangi vicdanla dünyaya ihbar edersiniz? Hadi diyelim ki MİT, milli iradeye yönelik bir komplonun içinde olur. Siz de bunu farkedersiniz ve kamuoyuyla paylaşırsınız. Ama bunu nasıl yaparsınız?

DAHA EVVEL DE YAPILDI

Ama bu daha evvel de yapıldı biliyorsnuz. KCK'ya sızmış olan bir MİT mensubu birileri tarafından ihbar edildi. KCK'lı olarak gözaltına alındı. Daha sonra MİT 'bu bizim adamımızdır' dedi ve bunu hemen Radikal gazetesine uçurdular. Radikal bunu yayınlamadı ama Taraf gazetesi yayınladı.

ASIL HEDEF 'YENİ TÜRKİYE'DİR

Asıl hedef yeni Türkiye'dir. Hükümetiyle,İHH'sı ile, güçlü ekonomisiyle... İHH ile ilgili İsrail'in 'Gazze'ye atom bombası atmak lazım' diyen sapık Dışişleri Bakanı Lieberman bir açıklama yapıyor. Diyor ki, 'İHH israil için büyük bir tehdittir.' Birkaç gün sonra İHH ile El Kaide arasında bir bağlantı olduğuna dair bir soruşturma yürütüldüğü bilgisi yayılıyor. Cemaat kadrolarından birileri Bülent Yıldırım'a 'Bülo' diye hitap ederek, "Yakında bir şeyler olacağından korkuyorsun değil mi? Seni çok panik halinde görüyoruz" şeklinde aba altından sopa gösteriyor.

KENDİLERİ FETHULLAH GÜLEN'E 'FETOŞ' DENİLDİĞİNDE NE HİSSEDİYOR?

Bülent Yıldırım için söylenen Bülo lafını kınıyorum. Fethullah Gülen'e 'Fetoş' denildiği zaman neler hissediyorlar? Böyle bir şey olur mu? Bu kabalığı teessüfle karşıladığımı bildirmek zorundayım.


Kaynak: Yirmidorthaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.