Hadi: ?Geleceğin sporcuları, bilim insanları, valiler, başbakanları bu öğrenciler arasından yetişecekler??

Hadi: ?Geleceğin sporcuları, bilim insanları, valiler, başbakanları bu öğrenciler arasından yetişecekler??
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Serdar Abi Spor Anaokulu öğrencilerini makamında kabul etti.Hadi, ziyaretten mutlu olduğunu,...


Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Serdar Abi Spor Anaokulu öğrencilerini makamında kabul etti.

Hadi, ziyaretten mutlu olduğunu, geleceğin sporcuları, bilim insanları, valiler, başbakanların bu öğrenciler arasından yetişeceğini söyledi. Öğrencilerle sohbet eden Hadi, herkesin sevdiği bir spor dalında faaliyet göstermelerini istedi.

Anaokulu öğrencisi Salih Ege Irmak ile Onat Andırır İl Spor Müdürlüğü makam koltuğuna oturarak kısa sürede olsa İl Spor Müdürü olup bu sevinci yaşadılar.

Gelecekleri hakkında öğrencilerle konuşan Hadi şöyle devam etti:

?Sizler ileride iyi bir sporcu olacaksınız. Şanslısın, çünkü kurucunuz Serdar Bayerder eski yüzücü ve basketbolcu. Ayrıca iyi de bir basketbol hakemiydi. Ana Okulu?nda sporu her zaman ön planda tutuyor. Sporu tabana yayan yöneticilere, eğitici ve velilere teşekkür ederim. Sizlere spor kültürü aşılıyorlar. İyi sporcu olmak elbette önemli. Ancak, herkes iyi sporcu olmayabilir. Bunun yanı sıra tüm sporların oyun kurullarını bilmek ve iyi seyirci olmak da çok önemli.?

-?OKULUMUZDA SPORU ÖN PLANDA TUTUYORUZ?-

Serdar Abi Spor Anaokulu kurucusu, Serdar Bayerdar, kendilerine destek sağlayan Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi?ye Adana sporuna katkılarından dolayı teşekkür etti.

Okullarında 3-6 yaş arasında ki çocuklara spor aşılamak için özveriyle görev yaptıklarını ifade eden Bayerdar, ?Haftada 4 gün spor yapıyoruz. Basketbol, yüzme, cimnastik, tenis yaparak öğrencilere spor yapma alışkanlığı sağlıyoruz. 13 yıldır Türkiye de tek Spor Ana Okuluyuz. Sporun yanısıra müze, tiyatro, sinema gibi sosyal etkinlik yapıyoruz? diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.