Haberal Cumhurbaşkanımızdı

Haberal Cumhurbaşkanımızdı
CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Ecevit'in, Mehmet Haberal'a 'Cumhurbaşkan adayı' olmasını önerdiğini kaydederek, ''Kabul etseydi Cumhurbaşkanımız...



CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Ecevit'in, Mehmet Haberal'a 'Cumhurbaşkan adayı' olmasını önerdiğini kaydederek, ''Kabul etseydi Cumhurbaşkanımız olacak bir insanı, biz yıllardan beri cezaevinde tutuyoruz'' dedi.



TBMM Genel Kurulu'nda, Bireysel Emeklilik Sistemi'nde değişiklik yapılmasına ilişkin yasa tasarısının 2. Bölümü kabul edildi.  

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar değişiklik önergesi üzerinde konuşurken dün Silivri'ye gittiğini ve tutuklu olan CHP milletvekilleri Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay'ı ziyaret ettiğini anımsatarak, Haberal'ın kendisine verdiği bir yazıyı gösterdi. Haberal'ın, eski Başbakan Bülent Ecevit'e yazdığı mektubu okuyan Acar, ''Kabul etseydi Cumhurbaşkanımız olacak bir insanı, biz yıllardan beri cezaevinde tutuyoruz'' dedi.

AK Parti milletvekillerinin tepki göstermesi üzerine Acar, tutuklu milletvekilleri sorununun, ''basit bir yasal değişiklikle'' çözülebileceğini ama iktidarın bunu istemediğini savundu.

Kaynak: Haber 7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.