Gürkan?ın Miraç Kandili Mesajı?

Gürkan?ın Miraç Kandili Mesajı?
?Miraç Barış ve Huzura vesile olsun?ADANA - AK Parti Adana Milletvekili Avukat Fatoş Gürkan, Miraç Kandili'nin tüm İslam Ãleminin birlik ve beraberliğine,...



?Miraç Barış ve Huzura vesile olsun?

ADANA - AK Parti Adana Milletvekili Avukat Fatoş Gürkan, Miraç Kandili'nin tüm İslam Ãleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzura vesile olması dileğinde bulundu. Kandil sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Gürkan, Miraç'ta, her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme yer aldığını dikkat çekti.

Milletvekili Gürkan, mesajında şunları kaydetti.

?Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi yolculuktur. Miraçta, yüce mertebelere erişme vardır.Bu mübarek gecede bir coşku yaşadıklarını,sorumlulukları hatırlamak bakımından bir fırsat olduğunu belirtti.

Gerek kendi toplumumuz, gerekse tüm dünya insanları arasında kalın çizgilerle sınırlar oluşturan anlayış ve davranışlardan uzaklaşarak, birbirimize yaklaştıracak, dünya barışını sağlayacak sevgi ve barıştohumlarının ekilmesine çalışmalıyız.

Bu mübarek gecenin kalplerimizi ve gönüllerimizi aydınlatmasını şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini, İslâm âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın huzur ve hidayetine, toplumsal bağların güçlenmesine; dostluk barış ve kardeşliğin gelişmesine vesile olmasınıdiliyorum.?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.