Gürkan, ?Yolumuza yorulmadan ilerleyeceğiz?

Gürkan, ?Yolumuza yorulmadan ilerleyeceğiz?
 ADANA- Ak Parti Adana Milletvekili Avukat Fatoş Gürkan, 20111 yılının Türk Milletine Huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu. Yeni Yıl,...

 

ADANA- Ak Parti Adana Milletvekili Avukat Fatoş Gürkan, 20111 yılının Türk Milletine Huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu. Yeni Yıl, sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Milletvekili Gürkan, şunları kaydetti:

?Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde yeni bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz.

2011 yılının Ülkemize, Ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk  getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum. Gücümüze inanarak, umudumuzu canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, açıklık, şeffaflık ve verimlilik temel hedeflerimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgiler sunarım.?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.