Gürkan, ?Öğretmenlerimiz yüce görevin fedakâr temsilcileridir?

Gürkan, ?Öğretmenlerimiz yüce görevin fedakâr temsilcileridir?
 ADANA- Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan,  24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Öğretmenlerin hakkının...

 

ADANA- Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan,  24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Öğretmenlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini söyleyen Gürkan, öğretmenlerin yılda bir gün değil 365 günde hatırlanması gerektiğini bildirdi. Gürkan, mesajında şunları kaydetti:

?Yetişen nesillerin bilinçli, yüksek sorumluluk duygusuna sahip ve yüksek seciyeli olmasında en az aileler kadar hak sahibi olan siz kıymetli öğretmenlerimizin emekleri göz ardı edilemez. Büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerimiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızı gençliğimizi yetiştiren, verdikleri eğitim öğretimle topluma şekil veren yüce bir görevin fedakâr temsilcileridir. Onlar sadece okulu, öğrencileri değil tüm toplumu düzenleyen kişilerdir. Yılmadan çalışan tüm öğretmenlerimizin ve tüm milletimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, saygı, sevgilerimi iletiyor, hakkın rahmetine kavuşmuş olan öğretmenlerimizin de aziz hatıralarını saygıyla anıyorum.??

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.