Güneş, Skenderbeu maçı öncesi konuştu

Güneş, Skenderbeu maçı öncesi konuştu
  Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, "Rakibin deneyim olarak eksikleri olabilir ancak yarın bizi zor bir maç bekliyor" dedi. İSTANBUL (AA)...

 

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, "Rakibin deneyim olarak eksikleri olabilir ancak yarın bizi zor bir maç bekliyor" dedi.

 

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında yarın Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu'yla yapacakları karşılaşmanın büyük önem taşıdığını söyledi.

 

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde siyah-beyazlı oyuncu Luiz Rhodolfo ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, grup eşleşmeleri ilk belli olduğunda Skenderbeu'nun kağıt üzerinde diğer 3 takıma göre daha geride göründüğünü aktararak, "Ama oynadıkları oyun ve bıraktıkları iz etkileyici oldu. Maçlarında önemli bir mücadele ortaya koydular. İyi savunma yapabilen bir takım ve kendilerine uygun oyun formatıyla başarılı oldular" dedi.

 

Skenderbeu'nun oyun içinde yaptığı çıkışlarla rakiplerine zor anlar yaşattığını aktaran Güneş, "Rakibin deneyim olarak eksikleri olabilir ancak yarın bizi zor bir maç bekliyor. Son maçlarında ise Sporting Lizbon'u yendiler. Biz böyle bir sürprize izin vermek istemiyoruz. Onların da grupta şansı var" ifadelerini kullandı.

 

Kendi düşüncelerinin gerçekleşmesi durumunda gruptan çıkmayı garantileyeceklerinin altını çizen deneyimli teknik adam, "Biz kazanırsak ve Sporting Lizbon karşısında Lokomotiv Moskova kaybetmezse, gruptan çıkmayı garantileriz. Kendi sahamızda Lokomotiv Moskova'ya karşı kaybettiğimiz avantajı yarın umarım tekrar elde ederiz" diye konuştu.

 

-"Rakibe kesinlikle saygı duymalıyız"

 

Beşiktaş'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Luiz Rhodolfo, yarınki rakipleri Skenderbeu'nun dikkate alınması gereken bir takım olduğunu söyledi.

 

"Zor bir maça çıkacağız. Rakibe kesinlikle saygı duymamız gerekiyor" ifadelerini kullanan Rhodolfo, "Sahalarında Sporting Lizbon'u yendiler. Bu maça kesinlikle bir final gibi yaklaşmamız ve kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.