Güler Sabancı'dan önemli mesajlar?

Güler Sabancı'dan önemli mesajlar?
Sabancı Holding Başkanı Güler Sabancı, seçim sonrası önemli mesajlar verdi.?Fark Yaratanlar? programını, çeşitli hibe destekleriyle uygulamaya koyan...



Sabancı Holding Başkanı Güler Sabancı, seçim sonrası önemli mesajlar verdi.

?Fark Yaratanlar? programını, çeşitli hibe destekleriyle uygulamaya koyan Sabancı Vakfı?nın ikinci sezon finalinde konuşan Sabancı Holding Başkanı Güler Sabancı, önemli mesajlar verdi. Sabancı, seçim sonuçlarını değerlendirdi ve yüzde 87?lik katılımla vatandaşların görevini yerine getirdiğini söyledi. ?Türk demokrasisi adına bu katılım çok önemli? yorumunu yapan Sabancı, ?Bu ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum. Bu katılımla seçmenlerin yüzde 90?ı Meclis?te temsil edilebilecek. Seçmenler görevini yaptı, sıra seçilenlere geldi. Şimdi, onların icraatlarını bekliyoruz? dedi.

Protesto yürüyüşü yapacak


Bu arada, 600?e yakın başvurudan seçilen 32 fark yaratan projenin sahipleriyle tek tek ilgilenen Sabancı, onları ?toplumsal gelişmenin neferleri? olarak niteledi. Sabancı, ?İnsanlığın içinde gerçek iyilik olduğuna, başarı ve mutluluğun sadece kendimiz için değil, insanlara da yardım etmek olduğuna inanıyorum. İnsan olmak için bu aktif rolü almak lazım. Yeter ki cesur olalım? dedi. Sabancı, ?fark yaratanlar? arasında yer alan ?Çocuklar Gelin Olmasın? projesini üstlenen ekiple birlikte erken evlilikleri protesto için yürüyüş yapacağını da açıkladı.

Perihan ÇAKIROĞLU / İSTANBUL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.