Gül, şehit annelerini unutmadı?

Gül, şehit annelerini unutmadı?
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anneler Günü?nde şehit annelerini unutmadı. Gül, ?Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkacağımızı...



Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anneler Günü?nde şehit annelerini unutmadı. Gül, ?Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum? dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Gül?ün mesajında, ?Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, sevgisi, desteği ve sıcaklığıyla vazgeçilmez olan annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyorum? ifadelerine yer verildi.

Annelerin iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olduğunu belirten Gül, anne sevgisini ?Hayatla aramızdaki en güçlü bağdır? sözleriyle açıkladı.

Annelerin çocukları söz konusu olduğunda hiç bir zorluktan yılmadığını, onların mutluluğu, sağlığı ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele ettiğini belirten Gül mesajında şöyle dedi.

?Annelerimiz, ailenin temel direği, güçlü yarınların kurucularıdır. Hayata dair her şeyin ilk öğreteni, çocuklarının ilk yol göstericisi olan annelerimize, en iyi imkânları sunmak, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamak, sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamak, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için temel şarttır. Sevgilerin en büyüğü, en vazgeçilmezi olan anne sevgisinin ve fedakârlığının yegane karşılığı ise gerçek sevgidir. Annelerimizin her zaman yanında olmak, yüzlerini güldürmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, hiç şüphe yoktur ki, onlara verilebilecek en kıymetli armağandır.?

Anneler Günü?de şehit annelerini unutmayan Gül, ?Anneler Günü vesilesiyle, nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerine bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, acılarını yürekten paylaşıyorum. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum? dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.