"Girişimci yaşken eğilir..."

"Girişimci yaşken eğilir..."
TÜGİAD bir ilke daha imza attı ve lisede girişimcilik eğitimi başlattıGirişimci yaşken eğilir...Türkiye'de genç girişimcilerin ve işadamlarının sesi...


TÜGİAD bir ilke daha imza attı ve lisede girişimcilik eğitimi başlattı

Girişimci yaşken eğilir...

Türkiye'de genç girişimcilerin ve işadamlarının sesi olan Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), Sarıyer Doğa Koleji ile işbirliği yaparak lise öğrencilerine girişimcilik dersi verecek.

Türkiye Gençİşadamları Derneği (TÜGİAD) Üniversitelerde sürdüğü girişimcilik eğitimlerinden sonra şimdi de kolları lise öğrencileri için sıvadı. TÜGİAD ve Sarıyer Doğa Koleji girişimcilik alanında bir ilke imza atarak lise öğrencilerine girişimcilik dersleri verilmesini sağladı. Sarıyer Doğa Koleji'nde 6 Mayıs 2013 günü başlayacak olan girişimcilik eğitimlerinde TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen başta olmak üzere TÜGİAD üyeleri destek verecek.

"Genç Liderlik ve Girişimcilik Sertifika Programı" adı altında gerçekleştirilecek eğitimlerde, "Girişimcilik özelliklerinin sınanması, işfikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri", "İş planı kavramı ve öğeleri (pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı,finansal plan ve finansal okuma) ve "İş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar" başlıkları adı altında Türkiye'nin geleceği olan gençlere eğitim verilecek.

Türkiye Ekonomisi'nin geleceğinin genç işadamları ve girişimcilere bağlı olduğunu her fırsatta dile getiren TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, eğitimin önemine dikkat çekerek lise yıllarındaki girişimcilik ruhunun canlı tutulmasının, genç girişimcilik ve genç liderlik gibi önemli kavramların farkındalığının yaratılması ve doğru yönetilmesinin Türkiye'ye önemli katkıları olacağınıbelirtti.

TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen'in de katkı sağlayacağı sertifika programında; "TÜGİAD Genel Sekreteri Sinem Sonuvar, TÜGİAD İnovasyon Platformu Başkanı Ömer Kocakuşak, TÜGİAD Ege Şubesi üyesi Sanem Kılıç ve TÜGİAD Yönetim Kurulu üyesi Göktuğ Duyar" gibi isimler de şahsen eğitim vererek bu programa katkıda bulunacaklar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.