Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Adana standını ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Adana standını ziyaret etti.
Ankara'da Gençlik Merkezi Günleri Etkinliği’nde Adana Standına Yoğun İlgi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Merkezleri Tanıtım Günleri" Ankara Congresium kongre merkezinde yapıldı.

 Açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yaptığı gençlik merkezleri günlerinde her ildeki gençlik merkezleri kendilerine ayrılan bölümlerde her türlü faaliyetlerini tanıttılar.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak standı ziyaret eden başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdürrahim Boynukalın, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı ve Şükrü Erdinç, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ile Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci,  Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu ve Müdür Yardımcısı Ahmet Cemil Vezir, uzman ve uzman yardımcılarına Adana Gençlik Merkezleri hakkında bilgi verdi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak tarafından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı ve Şükrü Erdinç’e ebru sanatı üzerinden çini işlemesi armağan edildi.

Adana Gençlik Merkezi olarak gelen tüm misafir ve ziyaretçilere şalgam ve portakal ikram edildi. Ayrıca standa ebru, el işleri gibi eserler sunuldu.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Ankara’da düzenlenen faaliyetle gençlik merkezlerinin birbirini tanıma fırsatı bulduğunu ve yapılan değişik faaliyetleri yerinde görme imkânı elde ettiklerini söyledi.

Ataşbak, "Bakanlığımız gençlik merkezlerine çok önem veriyor. 81 il ve 275 Gençlik Merkezleri burada bulunuyor. Ankara’daki gençlik merkezleri tanıtım günlerinde Adana'yı en iyi şekilde tanıttık ve yapılan faaliyetleri aktardık " diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.