Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, gençler için dua istedi

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, gençler için dua istedi
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Türkiye'nin dört bir yanınde çeşitli programlarla kutlanıyor. Başkent Ankara'daki törenler,...


19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Türkiye'nin dört bir yanınde çeşitli programlarla kutlanıyor. Başkent Ankara'daki törenler, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Anıtkabir'i ziyaretiyle başladı.

Bakan Kılıç, Anıtkabir'deki törenden ayrılırken, 91 yaşındaki Kore Gazisi Ramazan Durak ile Balıkesir'den gelen kadınlarla sohbet etti. Ardahanlı Gazi Durak'ın elini öpen Kılıç, 19 Mayıs'ın en genç katılımcısı olduğunu söyledi. "Allah başımızdan eksik etmesin" diyen Kılıç, gazi ile el ele yürüdü. Kılıç, çıkışta ise Balıkesir'den Anıtkabir ziyareti için gelen kadınlarla sohbet etti, Durak'ın gazi olduğunu dile getirdi.

Selam veren Bakan Kılıç, hal hatır sordu. Kadınlar, önce Konya'da Mevlana'yı ziyaret ettiklerini, ardından ise Ankara'ya geldiklerini söylediler. Kılıç ise kadınlardan gençler için dua istedi. Gençlerin geleceği için dua edilmesini talep eden Bakan Kılıç, "Gençlerimizin geleceğine dua edin ki aydınlık olsun. Devletimiz, milletimiz onlara emanet olacak." diye konuştu.

Bakan Kılıç ve beraberindeki gençlik heyeti, Anıtkabir'den Anıttepe Spor Kompleksi'ne yürüyerek geçti. Mehteran takımının öncülüğündeki yürüyüşe 27 ülkeden genç katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.