Gençlik Lideri Kaya“ Medeniyetimizin Keşfi: Kudüs” Projesine davet edildi.

Gençlik Lideri Kaya“ Medeniyetimizin Keşfi: Kudüs” Projesine davet edildi.
-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Kudüs’e gidecek olan Gençlik Merkezi Lideri Kaya’yı kabul etti.

 -Gençlik Lideri Kaya“ Medeniyetimizin Keşfi: Kudüs” Projesine davet edildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak“ Medeniyetimizin Keşfi: Kudüs” Projesine davet edilen Gençlik Merkezi Lideri Meryem Kaya’yı makamında kabul etti.

Ataşbak, gençlerin bilgi ve kültürel altyapılarının sağlam temeller üzerine inşa etmiş bir kuşak olmaları ve geleceğe daha donanımlı hazırlamalarını sağlamak adına yapılan projenin detaylarını anlattı.

Bölgenin İslam medeniyetleri başta olmak üzere, dünya medeniyetleri açısından öne çıkan ögelerini gençlerle yerinde paylaşmak amacıyla düzenlenecek faaliyetin öneminin oldukça yüksek olduğunu ifade eden Ataşbak, “ Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan projenin gerçekleştirilmesi ülkemiz adına önemli bir faaliyettir. Gençlerin, temelini daha sağlam alacağı bir etkinliğe Gençlik Merkezi Liderimiz Meryem Kaya’yı göndermenin heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

Gençlik Merkezi Lideri Meryem Kaya ise Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek “Proje sonrasında kentimizde bulunan gençlere daha faydalı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Ayrıca ziyarette Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun’da hazır bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.