Gelecek Vadeden Genç Kaleci

Gelecek Vadeden Genç Kaleci
Adana Süper Amatör Küme takımlarından Kiremithanespor’un altyapısında oynayan genç kaleci Hazar Efkan Teker’in hedefi A Takımda oynamak. Kiremithanespor’un U19 takımının kalecilerinden Hazar Efkan Teker umut vaad ediyor.

Kaleci akademisinde eğitim gören başarılı genç kaleci bu sezon birçok takımın transfer listesinde olmasına karşılık kendisine ait tesisi olan, altyapıya yatırım yapan Kiremithanespor Kulübü’nü seçti.

 

Kendime Güveniyorum


1999 doğumlu genç kaleci Hazar Efkan Teker kaleciliği çok sevdiğini belirterek her geçen gün kendine güveninin arttığını söyledi. Kendisine güvenerek maddi-manevi fedakârlıktan kaçınmayan kulüp yetkililerine layık olmaya çalıştığını belirten Teker konuşmalarını şöyle sürdürdü, “ 9 yaşından beri çok sevdiğim kaleciliği yapıyorum. Daha önce Galatasaray Futbol Okulu ile Adana Demirspor Futbol Okulu, Özdenspor ve Maliyespor takımlarında forma giydikten sonra şimdi ise Kiremithanespor alt yapısında oynuyorum. Hedefim ilerde tecrübeli ve başarılı bir kaleci olmak. Hocalarımdan bu konuda birçok şey öğreniyorum. Kalede yer tutuş, hava topuna yükselmek ve topu oyuna çabuk sokabilmek adına teknik ekibimiz bana birçok şey öğretiyor. Kalecilik sadece topu kurtarmakla sınırlı bir şey değil. Kalecilik bir libero gibi sezgilere sahip olmayı ve ayaklarını çok iyi kullanmayı gerektirir.
Ben her geçen gün kendimi geliştirmek için mücadele ediyorum. Günden güne kendimi geliştirip Kiremithanespor’un A takımına yükselmek istiyorum. Ben kendime güveniyorum kentimin takımlarında oynamak isterim.”

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.