Geçmişteki gibi son sözümüzü söyleyebiliriz?

Geçmişteki gibi son sözümüzü söyleyebiliriz?
MHP Lideri Bahçeli, Adana'da partililerle bir araya geldi. Toplumsal istikrar bozulmadan, bin yıllık kardeşlik çatışma haline dönüştürülmeden, ülkenin...




MHP Lideri Bahçeli, Adana'da partililerle bir araya geldi. Toplumsal istikrar bozulmadan, bin yıllık kardeşlik çatışma haline dönüştürülmeden, ülkenin demokrasi içinde bir çıkış bulacağına inandığını dile getiren Bahçeli, darbeler ve ara rejimlerle sorunların çözüme kavuşturulamayacağını ifade etti. MHP'nin henüz son sözünü söylemediğini ifade eden Bahçeli, şöyle devam etti: "Yeri geldiğinde devletin varlığı ve milletin birliği için son sözünü geçmişte örneği olduğu gibi söyleyebilir ama buna ihtiyaç hissetmeden, demokrasi içerisinde, bu güzide kadroyu milletle buluşturarak, onun 'milli irade' dediği gücü yanına alarak, iktidar olmak suretiyle bir yandan ülkeyi yönetmek gibi bir tecrübeye sahip değil miyiz? Kanaatim biz ülkeyi yönetiriz ama bir şartla, birliğimizi ve dirliğimizi koruyarak bunu yapabiliriz. Kelleyi koymuşum, sonuna kadar devam edeceğim Allah'ın izniyle. 12 Haziran çok önemlidir. Yolumuza demokrasi içerisinde yürüyerek iktidar olmak lazım."

Buzlar eridi

Bahçeli, toplantıya İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan ve daha sonra da MHP'den istifa eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ile birlikte girdi. Toplantı sonrası, Bahçeli ve Durak, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. Durak, "Bir açıklama yapmak istemiyorum. Konuşmalar aramızda" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.