Gazze'de ölü sayısı 385

Gazze'de ölü sayısı 385
İsrail'in Gazze'ye aralıksız düzenlediği saldırılarda, yaşamını yitiren Filistinlilerin sayısı 358'e, yaralı sayısı ise 2 bin 685'e ulaştı.GAZZE...



İsrail'in Gazze'ye aralıksız düzenlediği saldırılarda, yaşamını yitiren Filistinlilerin sayısı 358'e, yaralı sayısı ise 2 bin 685'e ulaştı.

GAZZE (AA) - İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 333'e, yarananların ise 2 bin 385'e yükseldiği bildirildi.

 

?Gazze'deki görevi fiili olarak devam eden Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, İsrail'in Gazze'ye havadan, karadan ve denizden yürüttüğü saldırılarda 78'i çocuk, 28'i kadın 333 kişinin yaşamını yitirdiğini, 2 bin 385 kişinin de yaralandığını belirtti.

 

Kudra, 6 yaşındaki Ömer ve 8 yaşındaki Ahmed kardeşler ile 6 yaşındaki Muhammed Rahl'in saldırılarda evlerinin hedef alınması nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi.

 

İsrail, 7 Temmuz'da "Koruyucu Hat" adıyla Gazze'ye başlattığı saldırıların ardından, Perşembe akşamı da kara saldırısına başlamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.