Galatasaray, Juventus'a korku saldı

Galatasaray, Juventus'a korku saldı
 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, Galatasaray'ın Kopenhag karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet İtalyan basınında geniş yer buldu.İtalya'nın önde...


 

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, Galatasaray'ın Kopenhag karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet İtalyan basınında geniş yer buldu.

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazetta Dello Sport, Corriere Dello Sport ve Tuttosport Galatasaray'ın galibiyetiyle ilgili şu yorumları yaptı:

La Gazzetta dello Sport:
Mancini'nin ekibi Danimarkalıları tepetaklak etti ve Juventus'un iki puan önüne geçti. Çok iyi oyunculardan oluşan şampiyon Galatasaray, bir grup vasat oyuncudan kurulu rakibi karşısında beklendiği gibi maçı kazandı. Sarı-kırmızılılar, sadece Juventus'un 2 puan önüne geçmesiyle değil, Sneijder gibi bir oyuncunun orta sahanın solunda oynayarak top rakipteyken pres yapmasının gösterdiği gibi doğru dizilişi bulmasıyla da korku saldı.

Corriere dello Sport:
Mancini Juventus'un önüne geçti. Eski Juventus'lu Felipe Melo'nun Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golü, bu anlamda onun için iki kez değerli olmalı.

Tuttosport:
Galatasaray şov yaptı, Melo da gol attı. Karşılaşma, Galatasaray için antrenman maçından çok da farklı değildi. Gruptan çıkmak için Juventus'u, İstanbul cehenneminde bir ziyaret bekliyor.

BURAK ORTAHAMAMCILAR
MİLANO

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.