Flaş! Kamalak'tan 30 Ağustos mesajı

Flaş! Kamalak'tan 30 Ağustos mesajı
 Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91'inci yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. SAADET...


 

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91'inci yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI PROF. DR. MUSTAFA KAMALAK?IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MÜNASEBETİYLE YAYINLADIĞI MESAJI:

 

30 AĞUSTOS, TESLİMİYETİN DEĞİL DİRENİŞİN ZAFERİDİR.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91'inci yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. "Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bizlere hediye eden tüm şehitlere Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyorum? diyen Kamalak, 30 Ağustos zaferinin, aziz milletimizin hiçbir zaman esaret ve dayatmaya boyun eğmeyeceğinin en anlamlı örneklerinden biri olduğunu vurguladı.

 

Kamalak, ?Bu millet hangi şart altında olursa olsun, güce boyun eğmemiş,esareti ve dayatmayı asla kabul etmemiştir. 30 Ağustos Zaferi'nin, bugünlere de ışık tutan en temel mesajı budur. Bu zafer, Türk milletinin tarihin hiçbir döneminde taviz vermediği bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterebileceği cesaret, fedakarlık ve kahramanlığın göstergesidir? dedi.

 

Türkiye?nin tarihi bir süreçten geçtiğini kaydeden Kamalak, 30 Ağustos zaferindeki mana ve şuuru anlamaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu söyledi.

 

Mesajında, Milli şairimiz Mehmet Akif?in, ?Geçmişten adam hisse kaparmış.. Ne masal şey/ Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? / Tarihi tekerrür diye tarif ediyorlar/ Hiç ibret alınsaydı tekerrür mü ederdi?? dizelerine yer veren Kamalak, ?Eğer 30 ağustos zaferinden alınacak bir ders varsa o da, güce boyun eğmemektir. Emperyalizme teslim olmamaktır. Düşmanından medet ummamaktır. Eğer ecdadımız, güce teslim olsaydı, bugün 30 Ağustos zaferi de olmazdı? dedi.

 

Kamalak şu değerlendirmeyi yaptı:

?Aziz milletimizin emperyalistlere karşı verdiği bağımsızlık ve var olma savaşının yıldönümünü bir kere daha coşku ve minnetle kutluyoruz. Ağustos ayı, tarihe birçok altın sayfa eklemeyi başarmış aziz milletimizin 30 Ağustos ve Malazgirt Meydan savaşı başta olmak üzere birçok zaferler kazandığı bir aydır.Milletimizin 30 Ağustos'ta ortaya koyduğu yüksek ruh ve şuur, azim, irade, inanç ve kararlılık her zaman canlı kalacak; aziz milletimizin yolunu aydınlatmaya devam edecektir. Geçmişten ders almak isteyenler her şeyden önce 30 Ağustos'a ve onun ruhuna bakmalıdır. İstiklal mücadelesi ayağında çarığı, sofrasında ekmeği bulunmayan bir millet tarafından kazanılmıştır. Küresel güçlerle işbirliği yaparak değil, tam tersine emperyalizme direnerek başarılmıştır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, istiklal ve istikbalimiz tehlikeye düştüğünde bu yüce millet aynı kararlılığı ortaya koymaktan yine çekinmeyecektir. 30 Ağustos zaferinin 91. yılında, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz milletimizin Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, ülkemize, islam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluklar diliyorum."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.