Fethullah Gülen'den Erdoğan'a şok itiraf!

Fethullah Gülen'den Erdoğan'a şok itiraf!
Gazeteciler Yazarlar Vakfı kurucularından ve eski başkanı Latif Erdoğan, Fethullah Gülen'in kendisine ''Seni 15 yıl dinlettim hakkını helal et' dediğini...


Gazeteciler Yazarlar Vakfı kurucularından ve eski başkanı Latif Erdoğan, Fethullah Gülen'in kendisine ''Seni 15 yıl dinlettim hakkını helal et' dediğini söyledi.

Gülen Cemaati'nde 40 yıl hizmet veren, Gazeteciler Yazarlar Vakfı kurucularından ve eski başkanı Latif Erdoğan, katıldığı bir televizyon proğramında Fethullah Gülen ile ilgili çok çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Gülen'in hayatını anlattığı 'Küçük Dünyam'ın da yazarı olan Latif Erdoğan, Gülen'in kendisine Altunizade'de '15 senedir seni dinletiyorum. Hakkını helal et' dediğini belirterek,''Cemaatin önde gelen insanısın, senin sözlerin hepimizi bağlar' ben de güldüm. 'Kendimi daha güvenli hissediyorum' dedim. Problem etmedim. Sadece beni değil, Hocaefendi'nin herkesi dinletmesi o kadar malumun ilanı ki. Bunlara delil aramaya gerek yok. Binlerce defa, yüzlerce defa topluma demiştir, 'Has dairede bile olsa, Genelkurmay'daki görüşmeler daha Cumhurbaşkanı'nın imzası atılmadan önüme geliyor' demiştir. Meseleye artık yok ya demek... Çiller Başbakan, ona dosya veriyor. Aylarca sonra olacak hadiseyi verdiğini kendi söylüyor. Hocaefendi bilgi kaynağı olduğunu saklamıyor ki. Bu bilgiler ilerde senin ne işine yarayacak diyen bir gücün olmadığını gösteriyor. Yarın bir gün devlet benden bunun hesabını sorar diyen biri bunu yapar mı? Hocaefendi bu işe inandırılmış. Buradan giden bilgiler, ona aktarılan bilgiler öyle aktarılmış ki 'Hiç kimse direnemez. AK Parti de bizim aslında bir iki kişi var. O gidince biter' stratejisi kuruluyor." dedi.

 Haber 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.