Fatih Erbakan Saadet Partisini Pijama partisine çevirecek ?

Fatih Erbakan Saadet Partisini Pijama partisine çevirecek ?
Bu kadar hırsla bu kadar mahalli jargonla parti yönetilmesinin arkasında çekirdek aile partisi oluşturmanın dayanılmaz cazibesi olmasın sakın!Kreasyonda...

Bu kadar hırsla bu kadar mahalli jargonla parti yönetilmesinin arkasında çekirdek aile partisi oluşturmanın dayanılmaz cazibesi olmasın sakın!

Kreasyonda dik çizgiler bazen sefaletin boyunu uzun gösterir!

Ey! Hött diyerek adam indirmeye çalışan kuşbakışı siyasetle nizam dersleri vermeye kalkışan ucuz oyun ustaları!

Heyy! Mercedes içinde konforlu ihanetler konvoyuna katılan genç veliaht!

Ey! Babamın partisi diyerek çiftlik restorasyonları işine çok müsait bir zihinle demokrasiyi tespihle döven yiğit genç!

Ve muhafazakârların zenginliğinden dem vurup yatın içinde el broşürü yüzdüren keyif mücahidi!

Radikal zayıflığın pist alanı, yani uçuş izni sen de yani istediği yere teyyare park eden artistik genç! 

Kimsenin kimseye ihanet ettiği yok kusura bakma! Yavaş ol, siyaseti istediğin yere istediğin taşı koymanın çiğliğiyle yapacaksan  asrı saadet diye şölen kokteyli verdiğiniz meydanlarda ashabın da demokrasiden yana olduğunu unutmayarak yapacaksın!

İşine gelenin tellalı olup iktidara atılacak kafaların da hamal işletmecisi olacaksan Milli Selamet Partisi adının da sizler gibiler yüzünden neden selamete erişemediğinin cevabını da bulacaksın!

Bu kadar hırsla bu kadar mahalli jargonla parti yönetilmesinin arkasında çekirdek aile partisi oluşturmanın dayanılmaz cazibesi olmasın sakın! Sizler kadar ihanet diye ağlak manifestolar çekip hançer üreten ve bu hançerleri bilumum sırtlara yerleştiren mitoz bölünmüş parti var mıdır acaba?

Babama ihanet eden soluğu Washington?da alıyor diyerek babanızın ceketinin altında karizmatik gölgelikler aramanın ve bu arayışı her ayrılık sonrası yüksek dozda romantizm geyiğine çevirip ihanet yaftasıyla yeşillendirmek mücahitlik midir sizce yoksa beyaz yatlı prens olmanın yeşil kuralı mıdır?

Bu şekilde mi milli görüşü şahlandırıp içine de gençliği dolduracaksın! Her kongreden nem kaparak seçileni men ederek ve seçtiğine icraat süresi tanımayarak beğenmediğin kelleyi uçurarak mı batıl zayi olacak! Bırakın Allah aşkına böyle çiftlik koçu olmak için emperyalizme kafa tutmayı! Aynı kan içinde damar bolluğu hiçbir işe yaramaz ya kan tazeleyeceksin ya da damarcıyız diye rutubetli sloganlar atmayacaksın! Geçti o günler nesil dediğiniz aptal değil, diyordu feride!     

Esra Elönü - Haber 7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.