Fahri Konsolos Osman Şahbaz'dan Başkan'a Ziyareti

Fahri Konsolos Osman Şahbaz'dan Başkan'a Ziyareti
Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Mütevelli Başkanlığına seçilen, Bahçelievler Belediyesi önceki Başkanı Av. Osman Develioğlu'na Macaristan Fahri Konsolos ve Türk Macar İş adamları Derneği Başkanı Osman Şahbaz hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlıkta iki asırlık tecrübe; Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Konsolos Osman Şahbaz, '' Çok kıymetli büyüğümüz Av. Osman Develioğlu sağlıkta iki asırlık tecrübe Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Mütevelli Başkanlığına seçilmesinden dolayı hayırlı olsun, muvaffakiyetler diliyoruz, güzel ve başarılı hizmetler yapacağına inanıyoruz'' dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Mütevelli Başkanlığına Mütevelli Heyeti Başkanlığına yeni seçilen Av. Osman Develioğlu'nu telefonla arayarak tebrik etmişti.

1845 Yılında kurulan Bezmiâlem Gureba-i Müslimin Hastanesi bugünkü adıyla Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi:

''Sağlık alanında sayısız başarılara imza atan bilim insanları Bezmiâlem'i tercih etti. Şimdi sıra sende'' mottosu ile yeni başarıları hedefliyor.

Başkan Develioğlu'nu ziyarette Macaristan’ın Kayseri Fahri Konsolosu ve Türk Macar İşadamları Derneği Başkanı Osman Şahbaz ile birlikte İstanbul Büyükşehir önceki Belediye Başkanı ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin FSMVÜ yeni mütevelli heyeti Başkanı Av. Mevlüt Uysal'da hazır bulundu.

Osman Şahbaz’da Av. Osman Develioğlu'na Kayseri Erciyes Dağı kompozite edilmiş porselen tabak hediye etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum