Eski dostlar hasret giderdi

Eski dostlar hasret giderdi
 Adana Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Gazi Gürbüz, öncülüğünde Ç.Ü  İnşaat Mühendisleri Fakültesi 1973 yılı mezunları ikinci...


 

Adana Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Gazi Gürbüz, öncülüğünde Ç.Ü  İnşaat Mühendisleri Fakültesi 1973 yılı mezunları ikinci kez bir araya geldi.

Eski dostlar hasret giderdi

Adana Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Gazi Gürbüz?ün ev sahipliğinde 40 yıl aradan sonra tekrar buluşmanın heyecanını yaşayan okul arkadaşları eski günleri yad ederek hasret giderdiler.
Çapa Restorantta düzenlenen yemekli toplantıya yaklaşık 65 mezun katıldı. Yemekli toplantının ikincisini gerçekleştirildiğini belirten İnşaat Mühendisi ve Adana Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Gazi Gürbüz, ?Eski okul arkadaşlarımızla buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Mazeret bildirerek gelmeyen arkadaşlarımız da var. Bundan sonraki toplantımızda daha da kalabalık olmayı hedefliyoruz. Bu yemekli toplantımızı geleneksel hale getirdik. İleri dönemlerde sayımızı daha attırarak eski arkadaşlarımızla bir arala geleceğiz? diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.