Erkan Koleji Yamaç Paraşütü Tanıtımı

Erkan Koleji Yamaç Paraşütü Tanıtımı
Özel Erkan Anadolu Lisesi? nde Sivil Havacılık ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen yamaç paraşütü tanıtım ve bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.Milli...


Özel Erkan Anadolu Lisesi? nde Sivil Havacılık ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen yamaç paraşütü tanıtım ve bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

Milli yamaç paraşütü yarışma pilotu Güner AKKAYA bu etkinlikte öğrenci ve öğretmenlere konuyla ilgili bilgiler verdi.

Yamaç paraşütünü belirli sağlık koşullarına uyan hemen herkesin yapabileceğini, , genelde tehlikeli olarak bilinse de, kurallarına uyulduğu ve ciddi bir eğitim alınarak yapıldığı takdirde hiçbir tehlikesinin olmadığını ve bu sporun eğitimini veren birçok üniversitenin olduğunu belirtti.

Aynı zamanda ekipman konusunda öğrencileri bilgilendiren Güner AKKAYA; kanat, askı ipleri, taşıyıcı kolonlar, harness, yedek paraşüt konularında da detaylı bilgiler verdi.

Milli yamaç paraşütü yarışma pilotu Güner AKKAYA, 25-26 Ekim 2014 tarihlerinde Adana? da 5. si düzenlenen Yamaç Paraşütü etkinliğine ÖZEL ERKAN ANADOLU LİSESİ öğrencilerini davet ederek 5 öğrenciyi gökyüzüyle buluşturma sözü verdi.

Etkinliğe,GenelEğitim Koordinatörümüz Sn. İzzettin Yüzçelik, Anadolu Lisesi Müdürü  Sn.Adil Vahapoğlu, Md.Yrd. Egemen Yeşil,    Rehber Öğretmen Fatma Arıcı ve okul öğretmenleri katıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.