Eriş: ?Ligde Sıralama Her Hafta Değişecek?

Eriş: ?Ligde Sıralama Her Hafta Değişecek?
PTT 1. Lig'de yer alan Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş alınan her puanın önemli olduğunu ve sıralamanın sürekli olarak değişeceğini söyledi.Eriş,...

PTT 1. Lig'de yer alan Adanaspor'un Teknik Direktörü Levent Eriş alınan her puanın önemli olduğunu ve sıralamanın sürekli olarak değişeceğini söyledi.

Eriş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetin sevindirici olduğunu belirterek, "Şimdi bu galibiyeti deplasmanda alacağımız 3 puanla taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Ligde puanların birbirine yakın olduğunu vurgulayan Eriş, alınan her puanın önemli olduğunu ve sıralamanın sürekli olarak değişeceğini söyledi.

Oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade eden Eriş, "Mücadelemizi 1461 Trabzonspor karşısında sürdürmek düşüncesindeyiz. Çok genç, koşan mücadele eden bir takıma karşı oynayacağız. Bizlere antrenman için tesislerini açan Trabzonspor yöneticilerine teşekkür ederiz. Centilmence bir maç olacak" dedi.

Bu arada, 1461 Trabzonspor ile ligin önemli maçlarından birisini oynayacak olan Adanaspor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Son çalışmasını Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapan takımda moraller yerinde. Karşılaşma yarın saat 14:00?de başlayacak ve TRT Web?den yayınlanacak.

Boluspor maçında karşılaşmanın hakemi tarafından tribünlere gönderilen ve iki maç ceza alan Teknik Direktör Levent Eriş?in cezası sona erdi. Kupada oynanan Çankırı ve ligde oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında takımın başında olamayan Eriş, 1461 Trabzon maçıyla yeniden kulübede olacak.

Kasığında ağrılar hisseden Ergin Keleş son antrenmanda yer almadı. Masör Yılmaz Renksizkaya tarafından tedavisine başlanan golcü futbolcunun son durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Adana Demirspor ve Boluspor maçlarında sakat sakat oynayan Tolgahan Acar tedavisi devam ettiği için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında oynayamamıştı. Başarılı kaleci son yapılan antrenmanın tamamında yer aldı ve dar alanda oynanan çift kale maçta görev yaptı.

 

ADANA (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.