Ergenekon'da flaş gelişme?

Ergenekon'da flaş gelişme?
Ergenekon soruşturması kapsamında Yalçın Küçük, Ahmet Şık ve Nedim Şener ve Kaşif Kozinoğlu'nun da aralarında bulunduğu 11 kişinin evinde arama yapılıyor.Yalçın...



Ergenekon soruşturması kapsamında Yalçın Küçük, Ahmet Şık ve Nedim Şener ve Kaşif Kozinoğlu'nun da aralarında bulunduğu 11 kişinin evinde arama yapılıyor.

Yalçın Küçük'ün Balat'ta bulunan evine gelen polis ekipleri içeride arama yapıyor. Sivil ekiplerin içerideki araması sırasında resmi polisler de dışarıda güvenlik önlemi aldı.

KÜÇÜK'ÜN ANKARA'DAKİ EVİ VE BÜROSU DA ARANIYOR

Ergenekon sanıklarından Yalçın Küçük'ün Ankara'da bulunan evinde ve bürosunda polis tarafından arama yapılıyor.

Ergenekon'da yeni dalga kapsamında Yalçın Küçük'ün Balgat'taki evinde arama başlatıldı. Ergenekon kapsamında tutuklanarak cezaevine giren Küçük, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Nerelerde arama yapılıyor?

Yalçın Küçük, Nedim Şener, Ahmet Şık, Odatv Ankara Tamselcisi Mümtaz İdil, Odatv'nin koordinatörü Doğan Yurdakul, Odatv'nin yazarı Müesser Yıldız, Aydın Bıyıklı, Coşkun Musluk, Odatv muhabiri İklim Ayfer Kaleli'nin (Bayraktar) evinde de arama yapılıyor. İklim Ayfer Kaleli'nin bir süre önce CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile yaptığı bir telefon görüşmesi basına yansımıştı. Bu arada eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun da evinde arama yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.