Ergenekon'da 1 Numaralı İsim Kim?

Ergenekon'da 1 Numaralı İsim Kim?
Birinci "Ergenekon" davasını yürüten İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, "Örgütün 1 numarası"nın soruşturulup soruşturulmadığını sordu.Birinci...



Birinci "Ergenekon" davasını yürüten İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, "Örgütün 1 numarası"nın soruşturulup soruşturulmadığını sordu.

Birinci Ergenekon davasının sonunda mahkeme heyetinden ilginç bir talep geldi. Mahkeme, iddianamede adı sık sık geçen "örgütün 1 numarası" ile ilgili soruşturma yürütülüp yürütülmediğini savcılığa sordu.

Davaya 1 Numara Damgası

1. Ergenekon Davasının son duruşmasına örgütün bir numarası olduğu iddia edilen kişiyle ilgili gelişmeler damgasını vurdu.

Mahkeme, bir avukatın talebi üzerine Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılığa yazı yazılarak iddianame ve belgelerde geçen örgütün bir numarası olduğu iddia edilen kişinin araştırılmasını da kapsar şekilde bir soruşturma yürütülüp yürütülmediğinin sordu.

Kozinoğlu ve Eymür'ün İfadeleri İstandi

Ayrıca, Oda TV Davası'nın tutuklu sanığı iken 12 Kasım'da Silivri Cezaevi'ndeki koğuşunda rahatsızlanmasının ardından hayatını kaybeden Kaşif Kozinoğlu'nun ifadeleri de mahkeme tarafından istendi.

Bir talepte Eymür ile ilgili geldi.

Mahkeme, Faili meçhul cinayetlerle ilgili Ankara'da yürütülen soruşturmada ifade veren eski MİT mensubu Mehmet Eymür'ün ifadelerini özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından istenmesine hükmetti. TRT Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.