Erdoğan'ın sanatçıları mutlu eden sözü?

Erdoğan'ın sanatçıları mutlu eden sözü?
Başbakan Erdoğan, Ajda Pekkan ve Yonca Evcimik'in de aralarında bulunduğu bir grup hayvansever sanatçıyla buluştu. Erdoğan, sanatçılara talepleri ile ilgili...



Başbakan Erdoğan, Ajda Pekkan ve Yonca Evcimik'in de aralarında bulunduğu bir grup hayvansever sanatçıyla buluştu. Erdoğan, sanatçılara talepleri ile ilgili söz verdi. Sanatçılar çıkışta oldukça mutluydu.

Başbakan Erdoğan, Ajda Pekkan, Yonca Evcimik, Burcu Güneş ve Metin Özülkü'nün de aralarında bulunduğu bir grup sanatçıyı Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde kabul etti.

Çalışma Ofisi'ne ilk olarak sanatçılar geldi. Ofise girişinde kısa bir açıklama yapan sanatçı Metin Özülkü, "Hayvan hakları konusunda görüşeceğiz. Kabahatlerle ilgili bazı konular var. Onları dile getireceğiz" dedi.

Başbakan Erdoğan'da, Başakşehir'de katıldığı alışveriş merkezi açılışının ardından sanatçılardan sonra ofise giriş yaptı.

SANATÇILAR GÖRÜŞMEDEN MUTLU AYRILDI

Oyuncu Tuna Arman da Erdoğan ile buluştukları toplantı sonrası şu açıklamaları yaptı: "Hayvanlara tecavüz edenler, hayvanların gözünü oyanlarla kapalı alanda sigara içenle aynı cezayı alıyordu. Kabahatler Kanunu kapsamındaydı. Bunun Türk Ceza Kanunu kapsamında değerlendirilmesini istedik. Başbakanımızın da bundan rahatsız olduğunu öğrendik. Ve bize bunu değiştirme sözünü verdi. Uzun bir süredir bu konu için uğraşıyorduk. Biz bu sözü aldığımız için çok mutlu olduk.

Sanatçılardan Yonca Evcimik, Başbakan Erdoğan'ı biz gerçekten iyi tanımıyormuşuz. Yakınında köpekler kediler ve evcil hayvanlar bulunduğunu öğrendik. Ben bunları öğrenince gerçekten çok duygulandım. O da bizim taşıdığımız hassasiyetleri taşıdığını öğrendik çok mutlu olduk.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.