Erdoğan'dan PATLAMA AÇIKLAMASI

Erdoğan'dan PATLAMA AÇIKLAMASI
Ankara'da meydana gelen patlama ile ilgili yapılan açıklamaların aksine Başbakan Erdoğan ezber bozan bir açıklama yaptı.Olayın bomba yüklü otomobilin...



Ankara'da meydana gelen patlama ile ilgili yapılan açıklamaların aksine Başbakan Erdoğan ezber bozan bir açıklama yaptı.

Olayın bomba yüklü otomobilin infilak etmesi mi yoksa bazı görgü tanıklarının ifadesine uyan tüp patlaması sonucu mu meydana geldiğine ilişkin oluşan soru işaretleri ile ilgili Erdoğan, ''Olayın bir terör saldırısı olduğu yönünde bir bilgi yok. Olayla ilgili kesin bilgiler geldikten sonra bunu sizinle paylaşacağız'' dedi.

Başbakan Erdoğan, BM'nin 66. Genel Kurul toplantılarına katılmak üzere geldiği New York'ta konakladığı Peninsula Oteli'nden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Erdoğan,
Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili soruya, ''Olayın bir terör saldırısı olduğu yönünde bir bilgi yok. Olayla ilgili kesin bilgiler geldikten sonra bunu sizinle paylaşacağız'' yanıtını verdi.

Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin, ABD Başkanı Barack Obama ile bugün yapacağı görüşmede bu konuların gündeme gelip gelmeyeceğine yönündeki soru üzerine, ''Olabilir, bakacağız'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.