Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı
Başbakan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu.Başbakan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu.İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından...


Başbakan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu.

Başbakan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"CHP KILIÇDAROĞLU'NDAN KURTULMALIDIR"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "CHP Genel Başkanı'nın ahlaksızca, edepsizce yaptığı saldırılar, Reyhanlı ve diğer karanlık olaylarla ilgili irtibatı örtmeye, karartmaya yetmez. CHP bu meseleyle, bu irtibatlarla ilgili derhal tatmin edici açıklama yapmak zorundadır. Hatta CHP Genel Başkanı ve arkadaşları derhal ama derhal istifa etmelidir. Çünkü CHP'ye gönül verenler de bu Genel Başkan'dan kurtulmalıdır" dedi.

Başbakan Erdoğan, "İki kez Şam'a giden CHP heyetine rehberlik ve aracılık eden kişi, hem Reyhanlı saldırısını hem de kamplara yönelik bombalama, öldürme ve kaçırma girişimlerini planlayan şahsın ta kendisidir" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "2053'e giderken biz, bu ülkede bir değil değil, yüz değil, binlerce Fatih Mehmet, binlerce Ulubatlı Hasan, yüzbinlerce Akşemsettin Molla Gürani yetişsin istiyoruz'' dedi.

YAŞAM TARZINA MÜDAHALE DEĞİL

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, alkol düzenlemesine ilişkin "Bunu inancı gereği yapıyor, İslam böyle emrettiği için yapıyor" şeklindeki eleştirileri hatırlatarak, "Secaat arz ederken sirkatin söylüyor. Yani hangi din olursa olsun, bir din yanlışı değil doğruyu emrediyor. Doğruyu emrediyorsa bunu din emrediyor diye karşısında mı duracaksın? İki tane ayyaşın yaptığı yasa, sizin için muteber oluyor da inancın emrettiği bir gerçek, bir vaka, niçin sizler için reddedilmesi gereken bir olay haline geliyor" dedi.

Başbakan Erdoğan, alkol ile ilgili yasa konusunda milletvekillerine ve MHP'ye teşekkür ederek, "Bu düzenleme bir yasak değildir. Bu düzenleme yaşam tarzlarına müdahale değildir" dedi.

EN HAFİF TABİRLE YALANCIDIR

Başbakan Erdoğan, günlerdir yurt dışında ve içinde "alkol yasaklandı" diye propaganda yapıldığını belirterek, "Bunu söyleyenler, bunu yazıp çizenler, bunu yurt dışında ve yurt içinde yayanlar, en hafif tabiriyle yalancıdır. Biz hiçbir şeyi yasaklamadık. 10,5 yıldır kimsenin yediğine, içtiğine karışmadık. Bundan sonra da karışmayız. Karışana da musehama göstermeyiz" dedi.

(AA), Bugün

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.