Erdoğan'dan İzmir talimatı

Erdoğan'dan İzmir talimatı
Ak Parti İzmir Teşkilatı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla üye sayısını yüzde 25 yapmak için kolları sıvadı.Erdoğan'ın talimatıyla...


Ak Parti İzmir Teşkilatı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla üye sayısını yüzde 25 yapmak için kolları sıvadı.

Erdoğan'ın talimatıyla seçmen sayısının yüzde 15'i kadar üye kayıt etmeye çalışan Ak Parti İzmir Teşkilatı yüzde 12'ye ulaşmışken, bu kez yüzde 25 talimatı geldi. Teşkilat Başkanı Atilla Kaya ile kafa kafaya veren İl Başkanı Ömer Cihat Akay, altı ayda ilk hedefi tutturmaya çalışacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son yapılan il başkanları toplantısında "Seçmen sayısının yüzde 15'ini üye yapın" yönündeki talimatını yüzde 25'e yükseltti. Ak Parti İzmir İl Örgütü, yüzde 15 hedefinde ancak yüzde 12'ye ulaştı. 2013 yılının Nisan ayına kadar yüzde 15 hedefine ulaşmak için, Teşkilat Başkanı Atilla Kaya ile formül arayışına giren İl Başkanı Ömer Cihat Akay şunları söyledi:

"Her ilçenin ne kadar üye kayıt etmesi gerektiğini hesaplıyoruz. İlçe başkanlarına bunun talimatını vereceğiz. Üye oranının yüzde 25'e yükseltilmesi bizim motivasyonumuzu artırıyor. Üyeleri masa başında yazmıyoruz. Herkesin kapısı çalınıyor, eli sıkılıyor, partiyi ve yaptıklarımızı anlatıyoruz. İsteyeni üye yazıyoruz. 2013 yılının Nisan ayına kadar seçmen sayısının yüzde 15'ini üye kaydedip, yüzde 25 hedefi için çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.