Erdoğan'dan Fuat Avni'ye: Delikanlıysan çık ortaya

Erdoğan'dan Fuat Avni'ye: Delikanlıysan çık ortaya
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez Fuat Avni kod isimli örgüt mensubuna çağrı yaptı.Erdoğan'dan Fuat Avni'ye: Delikanlıysan çık ortaya Haberinin Videosu Malatya'da...

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez Fuat Avni kod isimli örgüt mensubuna çağrı yaptı.

Erdoğan'dan Fuat Avni'ye: Delikanlıysan çık ortaya Haberinin Videosu

 

Malatya'da STK temsilcileriyle biraraya gelen Cumhurbşaknı Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğanilgili suikast iddiaları ve Twitter kullanıcısı Fuat Avni ile ilgili konuştu.

'Biz bu yola kefenimizle çıktık' diyen Erdoğan, fuatavni'ye meydan okudu.

İşte Erdoğan'ın sözleri;

FUAT AVNİ VE SÜMEYYE ERDOĞAN'A SUİKAST İDDİALARI

-Dün gördünüz. Bursa'da söyledim. Ailemi tehdit edenhaberler gördünüz. Kızımla ilgili şahsımla ilgili bir şeyler dökülmeye başladı.

-Aylardır ortaya çıkan bir isim var.(fuatavni)

-Yahu delikanlıysan, çık açıkça mertçe kim olduğunu göster. Gizli olarak bu işi yapıyorsunuz. Biz kefenimizi giydik de çıktık bu yola. Bizi bu yoldan caydıramazsın.

 

Sonrasında çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan biz onlar gibi olsaydık bir yerlere giderdik.

Bunların ucu kendilerine dokunduğunda bunlar rahatsız oldular. Bundan sonra süreç çok farklı gelişecek. Gelişmeler, uzantılar, ismi geçenlerin bir kısmı medya mensubu, bir kısmı siyaset, bir kısmı kendini gizleyen ve daha önce güvenlik teşkilatımızın içinde bulunanlar. Bunlar dürüst olsa kaçıp gitmezlerdi bu ülkede dururlar ve mücadelelerini sürdürürlerdi. Şimdi yurt dışına giderek ulusal güvenliğimizi oradan tehdit etmeye çalışıyorlar. Bizim aslında ulusal mücadeleyi vermemizi gerektirir. Bugün bana olan şeyler yarın bir başkasına olacaktır. Geçmişte Sayın Baykal'a olan da aslında budur. Ben bunu defalarca söylememe rağmen kale alınmadı. Ben bulsam bunu savcılığa teslim ederdim. Bu bir ufuk meselesidir. Bu mühendislik olayı böyle yapıldı Sayın Baykal gönderildi yerine başkası geldi. Benzer şeyler yine yapılacaktır. Bunlar çıkar odaklıdır menfaat odaklıdır. Bunlar ülkenin menfaatlerini düşünmeyeceklerdir. Ne yazı kki ulusal medya bu konuda bir işbirliğinin içinde yer almıyorlar. Bu iş onlara vurduğunda onlar da hop oturup hop kalkacaklardır. Ben bunu görüyorum. Seslerinin çıkmayışı şantajdandır, montajdandır.

- Kızınızın vekil olacağı bu yüzden mağdur gösterildiği iddiaları var. Neler diyeceksiniz?

ENDİŞEM OLSA BİRİLERİ GİBİ KAÇARDIM

Benim kızımla alakalı böyle bir şey söz konusu değil. Oğlumla ilgili böyle birşey asla söz konusu değil. Bu konuyla ilgili bunların hepsi uydurmadır. Böyle bir şey olamaz. Tedbirler benim can güvenliği ile ilgili ailemle ilgili devletin vermiş olduğu bir tedbir var. Bu tedbirler de güvenlikle ilgili tedbirlerdir. Şimdi kalksa Aysun'u tehdit etseler o da bize müracaat etse biz de hemen gereğini yapıyoruz. Güvenliğin istihbaratın tedbir politikası vardır. Gerekirse elemanları falan değiştirir. Endişem olsaydı ben de birileri gibi bu işleri bırakıp bir yerlere kaçmam lazımdı.

Bütün mesele halkımızın vatandaşlarımızın başta Kürt vatandaşlarımız olmak üzere çözüm sürecine karşı çıkanlara prim vermemeliyiz. Sağlam, dik durursak ülke beklediği huzuru çok daha kısa sürede yakalayacaktır.

-Ama sen de yürek varsa çıkarsın ortaya. Sen terör örgütünün mensubusun. Varsa elinde belge onu da konuş. 

-Tehditleri yaparken bakıyorsunuz, ana muhalefetle, onların yetkilileriyle özel görüşmeler, onlara adeta bilgi veriyorlar.

-Benim kızımla ilgili onu öldürmek için görevlendirmeyi yaptık, ABD'den biri gelecek onula ilgili adımı atacak.

-Allah'ın verdiği ömrü kimsenin alma yetkisi yoktur.  

Haber 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.