Erdoğan'dan Almanya çıkarması

Erdoğan'dan Almanya çıkarması
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak Almanya yolcusu...Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere 3-4 Şubat tarihlerinde Almanya'ya...


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak Almanya yolcusu...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere 3-4 Şubat tarihlerinde Almanya'ya gidecek. Başbakanlık Basın Merkezinin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Almanya Federal Şansölyesi Angela Merkel'in davetine icabetle, 3-4 Şubat 2014 tarihlerinde beraberindeki bir heyetle Almanya'ya çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

ERDOĞAN MERKEL İLE BERLİN'DE GÖRÜŞECEK

Erdoğan'ın, Alman mevkidaşı Merkel ile Berlin'de Salı günü yapacağı görüşmede, ikili ilişkilerin tüm veçheleriyle ele alınması ayrıca Türkiye'nin AB'ye üyelik süreci, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunması öngörülüyor.

İŞBİRLİĞİ VE ULUSLARARASI KONULAR MASAYA YATIRILACAK

Ziyaret çerçevesinde, Federal Şansölye Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı, AFC Koalisyon Hükümeti'nin ortağı Sosyal Demokrat Parti (SPD) Genel Başkanı Sigmar Gabriel'i ve Federal Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier'i kabul edecek.

Başbakan Erdoğan, Berlin'deki temasları çerçevesinde Almanya'nın önde gelen düşünce kuruluşlarından Alman Dış Politika Cemiyeti'nde (DGAP) bir konuşma yapacak ayrıca Berlin Avrupalı Türk Demokratlar Birliği tarafından düzenlenecek etkinlik kapsamında Almanya'daki vatandaşlarla bir araya gelecek.

Erdoğan'ın, Almanya'yı ziyaretinin dost ve müttefik iki ülke arasındaki işbirliğinin her alanda ilerletilmesine katkıda bulunması, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişine imkan sağlaması bekleniyor.

haber7com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.